≫ 

Slavna Barbra oduševila sve humanim gestom: Ćerki ubijenog Džordža Flojda poklonila svoje deonice

Malena Điana je nakon ovakvog poklona definitivno postala najmlađa deoničarka u komapniji vrednoj milijarde

  • 0
Barbara Strejsend

Foto: Profimedia

Pevačica, glumica, rediteljka i tekstopisac, slavna Barbra Strejsend svojim humanim potezom i pomoći koju je pružila ćerki ubijenog Džordža Flojda, oduševila je svet.

Nakon velikog gubitka, porodici Flojd mnoge javne ličnosti pomažu finansijski, a jedan od njih je i Kanje Vest koji je najavio da će plaćati školovanje malenoj Điani.

Posle reperove odluke, mnogi su se započeli humanitarne akcije, a poslednja u nizu jeste i Barbra, koja je ni manje ni više odlučila da devojčici pokloni svoje akcije u kompaniji "Dizni".

Malena Điana je nakon ovakvog poklona definitivno postala najmlađa deoničarka u komapniji vrednoj milijarde. No to nije sve, rediteljka joj je uz deonice poklonila i sve svoje muzičke albume, piše BBC.

Inače, Barbra je postigla veliki uspeh, i jedna je od retkih koja se može pohvaliti brojnim prestižnim nagradama koje je osvojila: dobitnica je dva Oskara, osam Gremija, četiri Emija, nagrade Toni, nagrade Američkog filmskog instituta i nagrade "Peabody".

Takođe, jedna je od komercijalno i kritički najuspešnijih umetnica iz sveta šoubiznisa, sa 100 miliona albuma prodatih u Sedinjenim Američkim Državama i 240 miliona albuma širom sveta.

Video: Barbra Strejsend brani Majkla Džeksona: On je samo imao potrebe, a dečaci su to želeli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA