≫ 

Nikad bolje nije izgledala: Kendis u bikiniju pokazala savršeno ravan stomak i liniju iz snova

Slavna manekenka je pozirala na suncu i pokazala fantastično telo

  • 2
Candice Swanepoel Kendis Svonpul; Foto: Instagram/angelcandices

Južnoafrička manekenka Kendis Svonpul (31), koju su proslavile seksi revije donjeg veša "Victoria’s Secret", ne nedostaje poslovnih angažmana ni u 31. godini jer sve bolje izgleda.

Kendis je rođena i odrasla je u Južnoj Africi, a tokom detinjstva se bavila baletom. Školovala se u internatu, a kada je imala 15 godina u jednoj prodavnici u gradu Durbanu ju je spazio agent za modele.

Pojavila se u brojnim međunarodnim izdanjima magazina “Vogue”, “Elle”, “GQ” i “Harper's Bazaar”. Nosila je revije za poznate brendove među kojima su "Šanel", "Fendi", "Dolce & Gabbana" i "Dior". Uz to je bila zaštitno lice za "Tom Ford", "Nike", "Michael Kors" i druge popularne marke.

Manekenka je 2010. godine postala jedna od Viktorijinih anđela i model za liniju kupaćih kostima sestri Kardašijan. Kendis je 2018. godine pokrenula svoj brend bodija pod nazivom “Tropic of C”.

Ona je nedavno pozirala u zelenom kupaćem kostimu i zeleno-beloj košulji, a otkrila je savršeno ravan stomak, podignute grudi i noge bez celulita. Sedela je na stolici i zauzela provokativnu pozu, dok je bila okrenuta ka zalasku sunca.

Priča tri jezika, a ima sinove Anaka (3) i Arijela (1) s bivšim dečkom, manekenom Hemanom Nikolijem (37).

Raskinuli su 2017. godine nakon 14 godina veze. Inače, upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Verili su se 2015.godine, ali su raskinuli tri godine kasnije jer su se zbog svog posla previše udaljili.

Međutim mnoge je šokirala njena izjava da je u životu je imala samo jednog muškarca, odnosno seksualnog partnera i to baš njenog bivšeg verenika.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Kako je poznato, Herman je bio prvi i jedini partner lepe Kendis, i od tada se ne zna da je lepotica bila sa nekim drugim.

Video: Obukla ozbiljno bezobrazan bikini i rasterala sve ljude oko sebe: Rijaliti zvezda pokazala i previše

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA