≫ 

Dep traži 50 miliona $ od bivše žene, tvrdi i da je imala aferu sa Karom Delevinj i Ilon Maskom

Glumac tvrdi da je u njegovom stanu jednu noć Amber provela sa Karom i da im se navodno pridružio preduzetnik

  • 2
Amber Herd i Džoni Dep, Kare Delevinj i Ilon Mask Foto: Profimedia/TLeopold/Zuma Press, Tanjug/AP

Engleska manekenka, glumica i pevačica Kara Delevinj (27) je jedno od poslednjih poznatih imena koje je povezano sa skandaloznim razvodom američke glumice Amber Herd (34) i holivudskog glumca Džonija Depa (57).

Amber i  Dep su bili u braku od 2015. do 2017. godine, a sporni incident se navodno dogodio 2016. godine kada je Kara imala aferu na jednu noć sa Džonijevom bivšom suprugom, u njegovom stanu u Los Anđelesu, piše "Daily Mail".

Navodno im se pridržio i preduzetnik Ilon Mask (48), vlasnik "SpaceX-a". Slavni trio je imao aferu odmah nakon Amberine rastave od Depa, a skandalozni par je nakon toga ušao u sudski spor iz mnogih razloga, uključujući i nasilje u porodici.

Dep nije odbacio mogućnost pozivanja Kare na sud kako bi informacije koje ona im iskoristio protiv svoje bivše supruge. Džoni je već tražio da Ilon Mask i glumac Džejms Franko (42) sudu predaju poruke, mejlove i  razgovore koje su imali s Herd u maju 2016. godine.

- U ovom slučaju se svašta još može dogoditi - zaključili su stručnjaci koji prate slučaj njihove rastave.

Dep je tužio bivšu ženu zbog članka objavljenog u decembru 2018. godine koji je napisala za "Washington Post", a u kojem je pisala o navodnom zlostavljanju u porodici. On u novim dokumentima tvrdi da su optužbe njegove žene "komplikovana prevara", te zbog klevete traži odštetu od 50 miliona dolara.

- Dep nikada nije zlostavljao Herd. Njene optužbe protiv njega iz 2016. godine su lažne - navodno stoji u tužbi.

Takođe je naglašeno kako je glumac nakon spornog članka pretrpeo velike posledice, kako finansijske gubitke zbog filma, tako i izbacivanje iz nastavka "Pirata sa Kariba".

Johnny Depp Amber Herd i Džoni Dep; Foto: Profimedia

Glumac je u tužbi takođe naveo i da je Amber tokom braka sa njim započela vezu sa Ilonom Maskom, sa kojim se navodno viđala u noćnim satima.

Video: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA