Svi ga znate iz svetskog hita od pre 15 godina, pričalo se da se predozirao, evo čime se danas bavi

Dečak iz video spota za pesmu "Freestyler" danas živi u Parizu

  • 2
Marlo Snellman Marlo Snelman; Printskrin: Youtube/BomfunkMCs/ VEVO

Pesma "Freestyler" finskog elektro-rep dua "Bomfunk MC's" je jedan od najvećih svetskih hitova s kraja 20. veka, a dečak iz spota sa neobičnom frizurom je bio uzor dečacima širom sveta.

Snimljena je 1999. godine i zaludela je ljude širom sveta, a godinama kasnije je bila neizbežan izbor di-džejeva u klubovima na svim kontinentima. Singl je bio broj 1 u više od 10 zemalja i vrteo se na svim televizijama i radio stanicama.

Marlo Snelman (36) se u spotu pojavio kada je imao petnaest godina, a svojom jedinstvenom prepoznatljivom frizurom zaludeo je tinejdžerke širom sveta i bio je uzor dečacima u njegovim godinama.

Mnogi su mislili da je tinejdžer deo grupe, ali je on svoju muzičku karijeru pokušao da ostvari godinama kasnije u projektima "Hipsters" i "Okta", ali nije imao ni približno uspešnu karijeru, niti je bio zapažen kao u spotu "Freestyler".

Svojevremeno su internetom kružile lažne informacije da je Marlo preminuo od predoziranja, ali se to ubrzo ispostavilo kao netačno.

Nakon 26 godina Spelman više ne juri muzičku karijeru, ali mu je ona važan hobi. On živi u Parizu i bavi se profesionalnim kuvanjem.

Marlo Snellman Marlo Snelman; Foto: Instagram/marlitos_way

Pesmu možete čuti ispod teksta i prisetiti se kakav je imidž imao Marlo.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA