≫ 

Seksi voditeljki bez brusa vodila emisiju o parama

Posle samo 24 sata argentinska voditeljka večernjeg programa konačno je stigla do slave koju toliko priželjkuje

  • 14

Romina Malaspina, argentinska voditeljka informativne emisije na lokalnom "Kanalu 26" zaludela je gledaoce kraj malih ekrana svojim seksepilnim izgledom i izdanjem pred kamerama bez brusa.

Malo je reći da je u poslednjih 24 sata uspela da dopre do mnogih medija širom planete koji su prenosili njen provokativan stajling, sve češće prisutan među voditeljkama koje preko noći hoće do slave.

Atraktivna plavuša je u kasnovečernjoj emisiji pričala o ekonomiji u providnoj bluzi, a jasno se videlo da ispod nje nema ništa. Romina je prema tumačenjima argentinskim medija prikoval gledaoce ispred malih ekrana, te nema sumnje da bi bio isti slučaj i da je samo u ovoj bluzi pričala, bukvalno, o bilo čemu.

Počela u Velikom bratu, propao posao u Americi

Romina je postala poznata 2015. godine nakon učešća u rijaliti programu "Veliki Brat", gde je privukla veliku pažnju i znatiželju javnosti i medija. Nakon toga uspešno se bavila manekenstvom.

Seksi plavuša se oprobala se i u drugim rijaliti programima "Doble Tentacion" u Čileu i popularnom formatu "Survivor" u Španiji 2018. godine. Ubrzo se upustila i u muzičke vode, međutim nije uspela da postigne uspeh i proslavi se kao pevačica.

Romina je imala ponudu za posao u SAD-u, ali joj je epidemija korona virusa poremetila planove, pa je ostala u Argentini i karijeru nastavila kao domaćin vesti na "Kanalu 26".

- Kao što neki od vas znaju, pre svega što sam započela, bila sam udaljena nekoliko dana od života u Sjedinjenim Državama i suočavanja sa velikim projektima, ali sve je stavljeno na čekanje.

- Sve se okrenulo oko nas (kao što je sigurno svakome od vas) i kao rezultat okolnosti ostala sam u Argentini - rekla je atraktivna plavuša nako što joj je otkazan put u SAD i ponuđen posao voditeljke.

- Moram priznati da sam provela dane tužna, zbog toga što nisam znala kako će biti dalje. Ali svoj cilj sam napustila u rukama Boga i nekoliko dana kasnije ponudili su mi da budem deo ovog ogromnog informativnog tima, tako da sam sada izuzetno ponosna što sam provela još nekoliko meseci u svojoj zemlji i ispunila jedan od velikih ciljeva koje sam oduvek imala - da vodim takav program - dodala je seksi Romina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA