Pamela Anderson (53) se skinula potpuno gola i pokazala zašto je i dalje san mnogih muškaraca

Slavna plavuša, koja se proslavila u seriji "Čuvari plaže" je bez problema skinula svu odeću sa sebe

  • 1
Baywatch, Bejvoč, Pamela Anderson Pamela Anderson,Foto: AP/Tanjug

Američka glumica Pamela Anderson (52) skinula se potpuno gola i svojim telom oduševila ljude širom sveta, a sve u cilju promovisanja veganstva i zaštite životinja.

Slavna plavuša, koja se proslavila u seriji "Čuvari plaže" je skinula svu odeću sa sebe kako bi pozirala za jedan brend torbi, koje se ne izrađuju od kože, već od sintetičkih materijala.

Ona je ležala na krevetu potpuno naga, prekrivenom ružinim laticama i bila je okružena cvećem u raznim bojama. Njeno telo je kao i uvek bilo perfektno zategnuto, a prepoznatljiva plava kosa joj je padala niz leđa.

Istakla je guzu u prvi plan, a kako je ležala na grudima, one su se mogle videti samo sa strane. Golišavom fotografijom Pamela je pokazala zašto je njeno telo san mnogih muškaraca širom sveta.

- Sutra pripada onima koji mogu čuti da dolazi - napisala je Pamela ispod fotografije citirajući pokojnog Dejvida Bouvija.

Pamela je poznata kao veliki borac za prava životinja. Svojevremeno je tražila da rijaliti zvezda i influenserka Kim Kardašijan (39) prestane da nosi pravo krzno, već da počne da koristi eko krzno.

Brend za koji se slikala Pamela ne ubija životinje zarad izrade tašnica, a unutrašnjost izrađuju od materijala koji je nastao od recikliranih plastičnih flaša.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kudzo

    19. jun 2020 | 20:53

    javi se,zena mi je posla na sluzbeni put.067....ma znas broj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA