Ćerka Sindi Kraford preslikana majka: U topiću i helankama pokazala manekensku liniju

Kaja Gerber veoma podseća na svoju majku, legendarnu manekenku devedesetih godina

  • 5
Kaja Gerber Kaja Gerber; Foto: Profimedia

Američka manekenka i glumica Kaja Džordan Gerber (18) je uslikana kako šeta ulicama Los Anđelesa u uskim plavim helankama i topiću, i tom prilikom je pokazala savršenu liniju.

Kaja je dokaz da jabuka ne pada daleko od drveta, jer je očigledno puno toga nasledila od majke, slavne manekenke Sindi Kraford (54) koja je pre trideset godina žarila i palila svetskom modnom scenom i bila jedan od prvih supermodela, a posebno su slične u fizičkom smislu.

Kaja je prošetala u plavim helankama i plavom sportskom grudnjaku u kojima je izašla do jednog od barova u Holivudu, a pritom nije skidala zaštitnu masku s lica, koje neodoljivo podseća na majčino.

Ono što se može primetiti jeste da je Kaja nedavno izvukla plave pramenove na kosi i da nije imala šminku.

Grudi su joj se providele u sportskom topiću, a na ruci je i dalje imala gips jer je nedavno slomila ručni zglob, pa se još uvek oporavlja.

Celu kombinaciju je uparila sa tamnim naočarima za sunce i belim patikama, dok je preko ramena nosila kožnu braon torbicu.

Podsetimo, Kaja i Sindi su nedavno uslikane zajedno u neprepoznatljivom izdanju kada su uprkos karantinu tokom pandemije Covida-19 izašle u šetnju, takođe sa zaštitnim maskama, koje su obavezne prilikom izslaska iz kuće u Kaliforniji.

Kaja je od rane mladosti krenula majčinim stopama, a čim je napunila 16 godina bacila se u profesionalne manekenske vode.

Osim što nosi revije najpopularnijih dizajnera, uspešna devojka se pojavila i na naslovnicama modnih časopisa, a među poslednjima koju krasi je naslovnica italijanskog "Vogue-a" majsko izdanje.

Svoje obožavatelje redovno časti obnaženim fotografijama na profilu na Instagramu, gde svi mogu da prate šta lepa manekenka radi za vreme izolacije i u slobodno vreme. Seksi fotografije mlade Kaje možete pogledati u galeriji u tekstu.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    21. jun 2020 | 23:37

    Ni sličnosti nemaju... Sindi je prelepa i danas.

  • Cg.

    22. jun 2020 | 01:30

    Nije ni primac majki , majka je i danas ljepsa od ove cerke !

  • stranac

    22. jun 2020 | 07:16

    Lepa je Ali onu lepotu i sarm sa mladezom na licu od Sidni vrh lepote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA