≫ 

Trbušnjak do trbušnjaka: Seksi Izabel je glavna atrakcije plaže, dok njenog dragog nema ni na vidiku

Manekenka je uslikana na plaži u Sen Tropeu i privlačila je poglede svih prisutnih

  • 2
Izabel Goulart Izabel Gular; Foto: Profimedia/Eliot / Starface

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Izabel Gular (35) je uslikana na jednoj plaži u Sen Tropeu gde se već danima nalazi na odmoru, a sa njenog zanosnog tela nisu mogli da skinu pogled ni muškarci, a ni žene.

Izabel je bila glavna zvezda plaže u Sen Tropeu gde je malo ko mogao da skine pogled s njenog isklesanog tela koje je san mnogih muškaraca, dok njen verenik nije bio sa njom.

Na žalost obožavatelja, naročito onog muškog dela, Izabel je verena za nemačkog golmana Kevina Trapa (29) koji je od nje mlađi šest godina i trenutno igra za "Eintracht Frankfurt".

Izabel je u Sen Tropeu već nekoliko puta uslikana bez njega, a odvojenost im teško pada s obzirom na aktivan seksualan život, kako ga je Izabel sama opisala:

- Kevin i ja često vodimo ljubav, četiri ili pet puta dnevno -  izjavila je jednom prilikom manekenka.

Kada upoznaš osobu koja ti promeni život u svakom smislu onda si siguran da je to prava osoba – rekla je Izabel kada su se verili.

Pre dve godine Izabel i Kevin su se verili na odmoru u Grčkoj.

Podsetimo, Izabel je rođena u brazilskom Sao Paulu, proslavila se širom sveta nakon što je postala zaštitno lice Viktorijinih anđela 2005. godine. Svoju poslednju reviju za najpoznatiji brend donjeg veša nosila je 2016. godine., a čim se pojavila na modnoj sceni prozvali su ju novom Žizel Bundšen.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA