≫ 

Demi Lovato uhvaćena s novim dečkom: Posle dužeg vremena izašla sređena od glave do pete

Pevačica se baš skockala za izlazak s dečkom, s kojim je veoma srećna

  • 1
Demi Lovato Demi Lovato; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Demi Lovato (27) je uslikana u šetnji s novim dečkom Maksom Erikom (28) dok su odlazili na romantičnu večeru u Malibuu.

Naime, pevačica već neko vreme uživa u novoj ljubavi s glumcem Maksom, s kojim je provodila dosta vremena i za vreme karantina tokom pandemije Covida-19, a par je sada odlučio da iskoristi to što je u toku popuštanje mera u SAD-u i uputili su se u noćni izlazak.

Zaštitna maska za lice je i dalje obavezna prilikom izlaska iz kuće, pa su se oboje pridržavali tog pravila.

Demi je skoro sve vreme u izolaciji provela u kupaćem kostimu i bez šminke na licu, pa je već duže vreme niko nije video sređenu i našminkanu.

Za specijalnu priliku obukla je veoma kratku haljinu preko koje je obukla crni ogrtač, dok je na nogama nosila sandale na štiklu. U ruci je imala malu torbicu, dok je preko lica nosila šarenu zaštitnu masku za lice.

Plenila je pažnju prolaznika u Los Anđelesu, iako je imala masku preko lica, oni su je prepoznali. Maks je nosio karirane pantalone, belu majicu sa printom i crnu kožnu jaknu preko. On je takođe imao zaštitnu masku na licu u crnoj boji, dok je na nogama imao duboke crne, kožne čizme.

Demi Lovato Maks Erik i Demi Lovato; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Svoju ljubav prema novom dečku ne krije, pa je nedavno na Instagramu napisala:

Sada provodim dane u kupaćem kostimu bez šminke s nekim ko me prihvata i ceni zbog onog što jesam, s manama i svime. Volim te, Maks.

Ni Demi ni Maks ne skrivaju koliko su zaljubljeni, a ona često deli zajedničke fotografije i snimke. Obožavatelji su presrećni zbog pevačice jer je poslednjih godina imala teško razdoblje u životu, pogotovo nakon duge i teške borbe sa zavisnošću o drogama i poremećajem u ishrani.

2018. godine se predozirala i umalo umrla, ali sada je ružan period iza nje, i ona se oporavila kako fizički, tako i mentalno.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA