Zvezda "Dinastije" se verila za dugogodišnjeg dečka Krisa, kojeg je pretukla pre 2 godine

Američka glumica je godinama zavisna o alkoholu, a nakon uspešne rehabilitacije se verila za svog dugogodišnjeg partnera

  • 0
Heather Locklear Heder Loklir; Foto: Profimedia

Američka glumica Heder Loklir  (58) u poslednjih nekoliko godina privlači pažnju javnosti zbog svoje zavisnosti o alkoholu i nasilnog ponašanja, a sada konačno ima razlog za slavlje.

Naime, strani mediji prenose da se slavna glumica nedavno verila za svog dugogodišnjeg dečka, građevinara Krisa Hejsera (58) i da je konačno srećna i zadovoljna.

Heder se pre skoro 30 godina proslavila u seriji  "Melrose Place", a nedavno je viđena u šetnji s dijamantskim prstenom na ruci, čime je pokrenula šuškanja da se verila.

Heder i Kris su ranije raskidali nekoliko puta zbog njenog alkoholisanja, a taj problem ju je činio posebno nasilnom, pa je dolazilo i do fizičkog okršaja.

U martu 2018. godine Heder je pretukla Krisa, a njen brat je pozvao policiju, koja je brzo stigla. Pretila im je da će na njih pucati iz oružja koje drži u kući, ali je brzo utvrđeno da oružje ne postoji i da je samo blefirala dok je bila pod dejstvom alkohola.

Glumica i građevinar su svojoj ljubavi dali drugu šansu i on joj je pomogao da ode na odvikavanje od alkohola i da se lečenjem reši svih problema koji su je godinama mučili.

Govoreći o njenoj veridbi, njen prijatelj je rekao:

- Zaista su srećni zajedno. Njena porodica, roditelji, cela rodbina i njena ćerka je podržavaju u odluci da se ponovno uda i uzbuđeni su zbog nje.

Heather Locklear, Chris Heisser Heder Loklir i Kris Hejser; Foto: Profimedia/Blink News

Podsetimo, Heder se dva puta udavala. Sa muzičarem Tomijem Lijem (57) je bila u braku od 1986. do 1993. godine, dok sa gitaristom Ričijem Samborom (60), s kojim je bila u braku od 1994. do 2007. godine, ima ćerku Avu Elizabet Samboru (22), koja neodoljivo liči na majku.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA