≫ 

Pink iskreno o svom braku: "Odavno bih se razvela da ne idem na bračna savetovanja"

Američka pevačica je otkrila šta je tajna dugog i uspešnog braka

  • 0
Pevačica Pink Pink; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i glumica Pink (40) je otkrila kako su ona i njen suprug motociklista Keri Hart (44) sačuvali brak koji traje već 14 godina.

Naime, Pink je otkrila da bi se ona i Keri verovatno razveli da nisu išli na bračna savetovanja, što im je dosta pomoglo da sačuvaju i održe svoju oazu ljubavi.

Pink je nedavno razgovarala na Instagram lajvu sa svojom dugogodišnjom bračnom terapeutkinjom Vanesom In, koja im je pomogla da sačuvaju brak.

- Primila sam brojne kritike na sopstveni račun od ljudi kada sam im priznala da sa suprugom idem na bračna savetovanja. S Vanesom sam imala priliku da razgovaram nasamo, kao i u društvu supruga, a ona je jedini razlog zašto se i dalje nalazimo u braku - ispričala je Pink tokom Instagram lajva.

- Kao deca nismo imali priliku da naučimo kako da imamo zdrav odnos i da se slažemo s ljudima, a šta se trenutno događa u našoj zemlji savršen je primer tome. Ne znamo kako međusobno da se volimo i slažemo. Ne znamo da komuniciramo - priznala je pevačica.

Pink tvrdi da njen suprug nije jedini koji je stvarao probleme u njihovoj vezi, već da je i ona ta koja je stalno nešto prigovarala i zamerala mu.

Postoji razlika između veze i intimnosti, a upravo je intimnost najteža za mene. Postojalo je nekoliko trenutaka tokom bračnog savetovanja sa suprugom koje nikada neću zaboraviti. Godinama sam mu prigovarala da jednostavno nije prisutan, ne shvata me niti čuje u emocionalnom smislu i ne trudi se da razume moj jezik - rekla je Pink i dodala:

Kada nam je Vanesa rekla da umuknemo, ustanemo i stavimo ruke jedno prema drugom na srce i pogledamo se u oči, u tom trenutku sam shvatila da sam sve vreme preterivala i da sam zapravo ja bila ta osoba koja je samo pričala i zamerala nešto - zaključila je pevačica.

Par se upoznao 2001. godine na motociklističkoj trci na kojoj je Keri vozio. Od tada su zajedno, a 2003. godine su na kratko raskinuli.

Godine 2005. Pink je pomagala dečku na jednoj trci, a onda je u jednom trenutku podigla ploču s natpisom "Hoćeš li da se udaš za mene?Ozbiljna sam". Na taj način ga je pevačica bukvalno zaprosila.

Keri u početku nije video znak, pa je nastavio da vozi trku, ali kada je shvatio šta se događa, prekinuo je trku kako bi joj rekao da pristaje da se oženi njom. Venčali su se početkom sledeće godine na Kostariki i njihov brak i dalje traje, a zajedno su dobili i dvoje dece.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by P!NK (@pink) on

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA