Uspela je da ga nasmeje: Lejdi Gaga za Dan očeva poklonila tati urnebesan poklon

Pevačica je svom ocu poslala skroman poklon, kojim se on pohvalio

  • 0
Lady Gaga, Lejdi Gaga

Lejdi Gaga; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i glumica Lejdi Gaga (34) je za Dan očeva svom tati Džou Đermanoti (64) poklonila urnebesan poklon, koji ga je veoma nasmejao.

Naime, glumica je za pranik ocu poslala kutiju keksa, pa je Džo se u jednom intervjuu pohvalio poklonom: "Moja ćerka mi je poslala kutiju keksa".

Gaga je samo želela da ga nasmeje pa mu je pripremila skroman poklon, ali je bio od srca. Dodao je da njegova druga ćerka živi u Njujorku, a od nje očekuje da ga vodi na dugu vožnju biciklom.

Džo živi u Nju Džersiju gde ima svoj restoran "Joanne Trattoria". U poslednje vreme se fokusirao na njegovo otvaranje nakon pandemije korona virusa. On je rekao da je morao da zatvori svoj restoran na dve nedelje. To je razdoblje iskoristio kako bi očistio prostor.

Uspeo je da vrati i deo svojih zaposlenih nakon što je dobio pozajmicu. Tvrdi da neki od njih za njega rade već osam, devet godina, pa se osećao obveznim da se pobrine za njih.

Pre nego što je dobio pozajmicu Đermanota je zaposlene plaćao iz svog džepa. Zbog toga se u martu našao na meti kritika nakon što je otvorio "Go Fund Me" stranicu za svoje osoblje.

S obzirom na finansijsko stanje Lejdi Gage koja je "teška" 275 miliona dolara, kritičari su smatrali da je takav potez bio suvišan. Ubrzo nakon toga je ugasio stranicu.

Lejdi Gaga je nekoliko puta rekla da veoma ceni svog oca. Naime, pevačica je napustila studije na prvoj godini kako bi ostvarila muzičku karijeru, a tata ju je podržao u svemu i plaćao joj stanarinu godinu dana.

- On je moj heroj. Želim da bude ponosan na mene - rekla je jednom Gaga.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA