Sofija Vergara žudi za plažom i suncem: Objavila seksi fotke sa letovanja na Mikonosu

Sofija izgleda fantastično i svojom linijom oduševljava sve svoje obožavatelje

  • 1
Sofija Vergara Sofija Vergara; Foto: Instagram/sofiavergara

Američka glumica poreklom iz Kolumbije Sofija Vergara (47) se prisetila sunčanih dana i mora, pa je objavila seksi fotografiju sa plaže na grčkom ostrvu Mikonos i time izazvala oduševljenje svojih pratilaca.

Naime, najplaćenija TV glumica na svetu za 2019.  godinu je pozirala u belom kupaćem kostimu, u kojem je istakla svoj bujni dekolte i zategnute ruke, dok se može videti da joj je stomak potpuno ravan. Sofija nije imala puno šminke, već je nosila samo karmin u boji kože i alke na ušima.

Kao i uvek, seksi Sofija je prikupila veliki broj lajkova, te tako na ovoj objavi ima skoro 500.000 lajkova, a na Instagramu je prati 19,2 miliona pratilaca.

Zvezda serije "Moderna porodica" ne prestaje da oduševljava svoje pratioce fantastičnim izgledom. Mnogi ljudi već godinama hvale njenu vitku figuru, a ona je otkrila i kako je održava.

Ne previše hrane, ne previše vežbanja. Sve umereno - rekla je jednom prilikom jedna od najtraženijih glumica u Holivudu.

Nikad nisam verovala u lude dijete, pa se obično trudim da jedem zdravo - zaključila je lepotica koja je tri meseca u karantinu za vreme pandemije Covida-19 provela sa svojim suprugom u vili u Los Anđelesu, odakle je često objavljivala seksi fotografije koje možete pogledati u galeriji.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA