≫ 

Seksi starleta pozirala u donjem vešu nakon što je uživala na ručku sa bivšim mužem Megan Foks

Plavuša je provokativnim kadrovima oduševila mnoge pripadnike jačeg pola

  • 0
Kortni Stoden Kortni Stoden, Foto: Profimedia/ Alamy

Američka rijaliti zvezda, voditeljka i starleta Kortni Stoden (25) je objavila provokativnu fotografiju na svom profilu na društvenoj platformi Instagram i time raspalila maštu muškaraca širom sveta.

Naime, Kortni je pozirala u seksi donjem vešu sa leopard dezenom, nakon što je ručala sa bivšim mužem Megan Foks, glumcem Brajanom Ostinom Grinom (46).

Kortni je nedavno podstakla tračeve da ima romansu sa Brajanom, nakon što su uslikani zajedno na ručku, a ona je tom prilikom nosila haljinu, takođe sa leopard dezenom.

Plavuša je i dalje slobodna i tračevi izgleda nisu istiniti, a nedavno se razvela od glumca Daga Hačinsona (60), koji se proslavio u filmu "Zelena milja".

Ona je objavila fotografiju u seksi donjem vešu na kojoj je pokazala seksi zategnut stomak, bujne grudi i malo jača ramena. Svoju plavu kosu je prebacila na stranu, dok je na očima imala ogromne naočare za sunce.

Stoden je prošle nedelje uslikana dok je ručala s Brajanom Ostinom Grinom, a izvori tvrde da su ona i zvezda serije "Beverly Hills 90210" samo prijatelji, a nedavno su se sreli jer žele zajedno da stvore novu muziku.

- Kortni je fokusirana na objavu memoara. Njih dvoje su samo prijatelji i oboje su fokusirani na ono što im predstoji krajem godine. Kortni podržava Brajana i njegov biznis i nije trenutno u romantičnoj vezi ni sa kim - započeo je izvor blizak njima.

Podsetimo, Kortni se u martu ove godine razvela od svog muža Daga s kojim je bila 9 godina u braku, iako je za vreme venčanja bila maloletna, pa im je bila potrebna dozvola njenih roditelja. Ona je imala 16, a on 51 godinu i razvod je trajao skoro tri godine.

Video: Argentinska voditeljka zaludela je gledaoce širom sveta seksepilnim izgledom i izdanjem bez brusa

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA