Tajno venčanje Denisa Kvejda i 39 godina mlađe Laure: Korona im poremetila planove za Havaje

Nisu se glamurozno venčali na Havajima kako su planirali, ali su ljubav krunisali u Santa Barbari

  • 4
Dennis Quaid, Denis Kvejd Foto: Guliver/ Terry Wyatt/Getty Images for YouTube

Glumac Denis Kvejd (66) tajno je oženio 27-godišnju studentkinju Lauru Savoj koja je 39 godina mlađa od njega, a sa kojom se zabavljao nešto duže od godinu dana.

Njih dvoje trebalo je da se venčaju u aprilu na Havajima, međutim njihov "ljubavni neprijatelj" zvani korona virus pokušao je da ih spreči u tome. Ali, samo pokušao.

Kako stvari stoje, korona je možda upropastila sve, ali nije uspela da se umeša u ljubavnu priču slavnog zavodnika i njegove verenice koja je godinu dana mlađa od njegovog najstarijeg sina.

Glasine o njihovoj vezi počele su u maju 2019. godine, nakon što su se upoznali na jednom poslovnom događaju, i samo nekoliko meseci kasnije, u oktobru, verili su se.

Denis i Laura odlučili su da zaborave veliko venčanje na Havajima kakvo su planirali, i da se venčaju u Santa Barbari, u nešto manje glamuroznim uslovima. Bar za neke. S druge strane, ni ovo venčanje nije ih malo koštalo.

Pred oltar su stali 2. juna, a venčanju su prisustvovali samo oni i sveštenik.

Novopečeni mladenci otkrili su za "People" da će na medeni mesec otići sledećeg meseca i kasnije upriličiti slavlje za porodicu i prijatelje. Do tada, uživaće u braku kod kuće.

- Jednostavno, volim kakva je ona kao osoba. Njen karakter, njenu inteligenciju i, naravno, lepotu. I njen pogled na svet. Oboje smo hriščani i od samog starta Bog je imao udela u našoj vezi. Mislim da odatle i dolazi prava snaga - izjavio je glumac za kojeg su godine samo broj.

- To zaista nije važno. Jednostavno, ima nešto bezvremensko između nas. Parneti smo i u ljubavi i u životu. I ljubav nekako uvek nađe način da vas iznenadi - zaključio je za "People".

Laura je inače Denisova četvrta supruga. Bio je u braku sa Pi Džej Soles od 1978. do 1983. godine. Sa Meg Rajan od 1991. do 2001. i imaju 28-godišnjeg sina Džeka Kvejda.

Sa trećom ženom, Kimberli Kvejd, bio je u braku od 2004. do 2018. godine, a njih dvoje imaju 12-godišnje blizance Tomasa i Zoi.

Glumac je izjavio kako on i Laura žele da se venčaju pre nego što zasnuju svoju porodicu. Ne možemo da se ne zapitamo da li će četvrti brak Kvejdu biti srećan i onaj za "do kraja života"...

Video: Kejti Peri se trudna i izolovana bori i sa depresijom

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA