Selma Bler i Sara Mišel Gelar posle dve decenije ponovile poljubac iz filma "Okrutne namere"

Slavne glumice su ponovo izvele čuveni poljubac iz filma, za koji su 1999. godine dobile "MTV Movie" nagradu

  • 0
Selma Bler i Sara Mišel Geler Sara Mišel Gelar i Selma Bler; Foto: Instagram/sarahmgellar

Američke glumice Selma Bler (48) i Sara Mišel Gelar (43) su objavile fotografiju na svojim društvenim mrežama na kojoj se ljube, baš kao u filmu "Okrutne namere" koji su zajedno snimale 1999. godine.

Naime, Selma Bler je 23. juna ove godine proslavila svoj 48. rođendan, a njena koleginica Sara je želela da joj uz fotografiju poljupca poželi srećan rođendan.

43-godišnja Gelar je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj joj je kolegica Bler ljubi u usta preko zaštitne maske na licu, na kojoj su nacrtane velike usne.

- Dobila sam svoj poljubac -  napisala je Sara ispod objave na kojoj je prikupila preko 182.000 lajkova.

Glumicu Saru inače na Instagramu prati 3,2 miliona pratilaca, a obožavatelji nisu skrivali oduševljenje što su glumice i dalje bliske iako je prošlo 21 godina od snimanja filma u kome su se sprijateljile.

Selma Bler, koja inače boluje od multipla skleroze, je nekoliko puta naglasila da je Sara prijateljica na koju se uvek može osloniti u bilo kojoj situaciji.

Godine 1999. njihov poljubac iz filma "Okrutne namere" je dobio "MTV Movie" nagradu za najbolji filmski poljubac, a pored njih glavne uloge u filmu su tumačili holivudski glumci Riz Vitespun (44) i Rajan Filip (45), koji su kasnije bili u braku.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA