≫ 

Bivša žena Eltona Džona ga tužila 32 godine nakon razvoda: On danas ima muža i dvoje dece

Pevač Elton Džon se našao u ne tako zavidnoj situaciji kada ga je bivša supruga Renate Blauel tužila iz još uvek nepoznatih razloga

  • 2
Elton Džon Elton Džon; Foto: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša supruga engleskog pevača, tekstopisca, pijaniste i kompozitora Eltona Džona (73) Renate Blauel (67), s kojom je bio u braku od 1984. do 1988. godine, ga je tužila iz još uvek nepoznatih razloga.

Naime, prošlo je 32 godine od kako su se pevač i Renate razveli, nakon čega je Elton priznao da je homoseksualac i oženio se sa muškarcem s kojim je usvojio decu.

O Renate Blauel se godinama ne zna ništa, a sada su njeni advokati otkrili da je podigla optužnicu protiv slavnog pevača, ali da detalje još uvek neće otkrivati.

Renate i Elton su se upoznali 1983. godine dok je on snimao album "Too Low for Zero", a ona u studiju radila kao majstor zvuka i izvori tvrde da su se odmah zavoleli.

Venčali su se 1984. godine u Sidneju na Dan zaljubljenih, a rastali 1988. godine kada je Elton Džon konačno otkrio svoju pravu seksualnost i priznao da ne voli žene već muškarce.

Elton John, Renate Blauel, Elton Džon Elton Džon i Renate Blauel; Foto: Profimedia/AFP

Godinama se nije ništa znalo o njoj, dok Elton nije objavio autobiografiju u kojoj je govorio o njihovom odnosu i braku. Mnogi smatraju da ga je ona tužila jer je izneo detalje njihovog braka, za koje je ona želela da niko ne sazna.

Podsetimo, Elton Džon je od 2005. godine oženjen sa kanadskim producentom Dejvidom Furnišom (57), s kojim je usvojio blizance. On je pozvao svoju bivšu suprugu Renate da upozna njegovu decu, ali je ona taj poziv odbila, a pevač poštuje njenu odluku i nije želeo da je pritiska, o čemu je govorio o mnogim intervjuima.

Video: Luka Šulić o 2Chellos-u, Eltonu Džonu i Šabanu: Do uspeha se ne dolazi preko noći

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sodoma

    27. jun 2020 | 01:24

    I Gomora....!!!! Toliko o problematici modernog čovečanstva...!!!

  • Krlja

    27. jun 2020 | 08:05

    Moze biti naj bolji pevac sveta kad se priroda poigrala sa njegovim mozgom...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA