Emili Ratajkovski u topu bez brusa, bradavice se naziru: Jedan detalj oduševio je sve

Emili Ratajkovski je ponovo uslikana na ulicama Los Anđelesa dok je išla u kupovinu namirnica

  • 1
Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski; Foto: Instagram/emrata

Američka manekenka Emili Ratajkovski (29) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u roze haljinici sa belim šarama, dok je na licu imala crnu masku za lice sa natpisom "Lakers" i brojem 24 pod kojim je igrao košarkaš Kobi Brajant, koji je poginuo početkom godine u 41. godini života.

29-godišnja manekenka, koja je nedavno postala plavuša, je pokazala zavidnu figuru i čvrsto podignute grudi, jer ispod haljinice nije nosila grudnjak. Ona je krenula u kupovinu namirnica, pa je u rukama nosila kesu, a privlačila je poglede svih prolaznika.

Nosila je "mačkaste" naočare za sunce, braon torbu i imala je ogroman prsten na ruci, za koje strani mediji pišu da je verenički i da ga je pre dve godine dobila od svog supruga Sebastijana Ber Meklarda, s kojim je u braku od 2018. godine.

Ona je neposredno pre toga objavila video snimak u kom je pozirala u uskom sivom topu koji joj je takođe otkrio grudi i u kom su joj se nazirale bradavice, pa su se muškarci širom sveta obradovali i komentarisali da izgleda zanosno i seksi.

U opisu je napisala da se i dalje nije navikla na novu boju kose, a ofarbala se za potrebe snimanja reklame za jedan brend proizvoda za kosu.

Ono što je fanove posebno oduševilo jeste to što je Emili odala počast poginulom košarkašu Kobiju Brajantu, koji je obeležio jednu generaciju NBA i koji je početkom ove godine poginuo u helikopterskoj nesreći sa svojom 13-godišnjom ćerkom Đijanom Brajant.

Fotografije Emili u roze haljinici i u sivom topu u kom su joj se nazirale bradavice možete pogledati u galeriji u tekstu.

(I.T.) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA