Pamtite je kao siromašnu domaćicu anđeoskog glasa: Danas ju je vrlo teško prepoznati

Suzan Bojl se proslavila pre 10 godina u jednoj britanskoj Tv emisiji, a danas broji milione i izgleda mnogo drugačije nego u to vreme

  • 4
Suzan Bojl Suzan Bojl; Printskrin: Youtube/AUTOR202

Britanska, a onda i svetska javnost je pre desetak godina upoznala skromnu domaćicu Suzan Bojl (59), koja je nastupila u emisiji "Britanija ima talenat", koja je i publiku i žiri osvojila svojim anđeoskim glasom.

58-godišnjoj Suzan se život u međuvremenu promenio u potpunosti. Više nije siromašna, već broji milione funti na računu, izgleda potpuno drugačije, kažu da je zatezala lice, a definitivno je promenila stil.

  Nekada je bila buckasta žena s čupavom kosom bez frizure, danas je elegantna, stilizovana dama, a imala je i određene estetske korekcije na licu.

Strani mediji tvrde da se podvrgla tretmanu botoksa.

Promenio mi se život. Bila sam obična žena i živela sam sa mačkom. Prodala sam preko 20 miliona ploča i to je previše za mene - kroz smeh kaže Suzan, koja sad izgleda mnogo bolje nego što je se sećate, a finansijski problemi su daleko iza nje.

Suzan Bojl Suzan Bojl; Foto: Profimedia/Garry F McHarg / MirrorPix

Drastično je smršala, doterala se, sredila svoje finansije i život, a navodno je pronašla i ljubavnog partnera. Pre dve godine na videlo je izašla njena romansa sa jednim američkim doktorom, iako je ona to dugo pokušavala da sakrije od očiju javnosti i govorila:

- Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lepo je što me to pitate. Imala sam dejt u Americi pre šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa centar jednog hotela i tamo srela doktora s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj tim je mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili, jer sam imala nastup te večeri - rekla je kroz smeh Suzan.

Ipak Suzan je ostala veoma prizemna žena, uprkos uspehu i novcu.

Dokaz da i dalje živi skromno jeste to što je ostala da živi u svojoj kućici, iako može da priušti sebi nekoliko vila s bazenom, a najskuplje stvari koje je sebi priuštila jesu bunda i klavir. Uz to se trudi i da položi vozački ispit, što joj do sada nije pošlo za rukom, pa deo novca ulaže i u časove vožnje.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajooooooj

    27. jun 2020 | 10:50

    Jadnica , pa hoce li te milione funti ostaviti mačkama ??? Bolje da je ostala samo domacica . Džaba novac kada ne znaš da živiš i kome da ostaviš .

  • Гаргамел

    27. jun 2020 | 11:51

    Њен тим мислио да је неко отео 😂

  • Tina

    27. jun 2020 | 14:16

    Skromni bogatasi pomazu drugima a ne izigravaju cudake sa milionima na racunu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA