≫ 

Čuveni plavušan (62) zaprosio 38 godina mlađu devojku, poručili mu: "Matori, pa i nije nešto..."

Čuveni akcioni heroj Dolf Landgren je u svojoj rodnoj Švedskoj verio devojku Emu Krokdal

  • 9
Dolf Ludgren, Emma Krokdal Dolf Lundgren; Foto: Instagram/dolphlundgren

Švedski akcioni glumac, režiser, producent, majstor borilačkih veština i diplomirani inženjer hemije Dolf Landgren(62) se nedavno verio sa svojom 24-godišnjom devojkom Emom Krokdal, koja je lični trener poreklom iz Norveške.

Naime, glumac koji je pripadnik starije generacije filmskih akcionih heroja iz 1980-ih i prve polovine devedesetih, među kojima su Čak Noris, Silvester Stalone, Arnold Švarceneger i Žan-Klod van Dam, po treći put staje na ludi kamen.

Legendarni glumac je pre nedelju dana u Stokholmu zaprosio prelepu plavušu koja radi kao lični trener, a srećne vesti oboje su obelodanili na svojim Instagram profilima.

Ema je poreklom iz Norveške dok je Dolf poreklom iz Švedske, gde je i zaprosio svoju devojku, za koju kaže da je previše voli.

Mlada plavuša je na društvenoj mreži Instagram prvo objavila fotografiju dok je par pozirao na balkonu crkve iz 18. veka pod nazivom "Hedvig Eleonora" gde su se i verili, a zatim je buduća mlada pokazala ogroman roze dijamantski prsten, zbog kog je mnogim ženama zastao dah.

Oboje su bili formalno obučeni, Dolf je nosio perfektno teget odelo i crne cipele, dok je Ema obukla crni sako, bele pantalone i crne štikle.

- Nešto veoma posebno se dogodilo ovde u Švedskoj. Dolf voli Emu – napisao je čuveni glumac ispod objave na Instagramu.

Objavu su lajkovale mnoge njegove kolege, a legendarni glumac Silvester Stalone (73) im je čestitao na srećnim vestima u komentarima.

No, nisu svi oduševljeni glumčevim izborom, čak ni ako devojka ima svega 24 godine.

"Matori, pa i nije ti nešto", "Imao si ti i bolje", "Lepa je, ali stvarno je previše", neki su od komentara.

Dolf je već dva puta bio oženjen. Prvi put sa Peri Mom s kojom je bio godinu dana u braku, dok je drugi put bio sa dizajnerkom nakita Anetom Kviberg od 1994. do 2011. godine i s njom ima dve ćerke Idu (24) i Gretu (18), koje su prelepe i veoma liče na oca.

Dolf Ludgren, Emma Krokdal Dolf Lundgren sa ćerkom; Foto: Instagram/dolphlundgren

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    27. jun 2020 | 15:25

    Ona je lepa,sli on je faca nad facama...

  • miki

    27. jun 2020 | 13:56

    Voli ga 100%

  • Lol

    27. jun 2020 | 19:38

    Haha a jaoo kad cujem ovo "i nije nesto" haha a kuhinji vam mečka od 150kg ..aj tišina Majstore odlična je uživaj, dalo ti se !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA