≫ 

Ona je čuveni anđeo, ali sa đavolski dobrom guzom: Brazilka kao divlja mačka na pesku Malibua

Čuvena manekenka uslikana e na plaži u Kaliforniji, neposredno nakon što se otvorila o svom životu sa sinom koji je autističan

  • 5
Lais Ribeiro Lais Ribeiro; Foto: Profimedia

Brazilska manekenka Lais Ribeiro (29), koja se proslavila kao Viktorojin anđeo, uslikana je u kupaćem sa leopard printom na plaži u Malibuu.

Poznata manekenka je uslikana dok je uživala na plaži sa svojim verenikom i francuskim košarkašem Žoakimom Noom (35), s kojim se prošle godine verila.

29-godišnja lepotica je briljirala u jednodelnom kupaćem kostimu sa leopard printom, u kom je pokazala sve svoje obline, o kojima maštaju muškarci širom sveta.

Duga kosa joj je bila puštena niz leđa, a nije nosila šminku, pa je pokazala kako izgleda kada je daleko od reflektora i od piste.

U kupaćem kostimu je istakla izrazito zategnuto telo dok je izlazila iz okeana, svoje duge noge bez celulita, podignutu guzu i grudi, kao i zategnute ruke.

Podsetimo, Lais se nedavno otvorila koliko joj je teško da podučava svog autističnog sina Aleksandra (12) kod kuće.

- Radim domaći zadatak sa njim i pravo da vam kažem baš je teško – započela je ona.

- Moja mama, baka i dve tetke su sve profesori u školi i oduvek sam znala za njihovu borbu, ali sada sam u toj ulozi – dodala je manekenka.

Srećom, manekenka je mogla da se osloni na svog verenika koji detetu pomaže u matematici, u kojoj ona nije previše dobra.

- Moj sin ima posebne potrebe i ne uči na način na koji uče ostala deca, tako da je to drugi način nastave. Ja takođe učim sa njim jer nisam Amerikanka, pa sam zainteresovana za američku istoriju i ostale stvari. Nisam dobra u matematici, pa mu verenik pomaže u tome – zaključila je ona.

Lais i Žoakim su počeli da se zabavljaju 2018. godine, a godinu dana kasnije su se verili i od tada uživaju u svojojljubavi.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA