Prava bomba! Džesika Alba mokra do gole kože, a od njenih seksi poza zavrteće vam se u glavi

Glumica je pokazala i svoje plesačko umeće, kada je zaplesala sa svojom ćerkom

  • 0
Džesika Alba Džesika Alba, Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Džesika Alba pohvalila se da naporno trenira u teretani, a mnogi su primetili da lepa brineta izgleda nikad bolje.

Džesika svoje slobodno vreme uglavnom provodi u teretani i brine o svom fizičkom izgledu, što se vidi po njenom telu na kojem bi joj pozavidele i duplo mlađe žene.

Kako će uskoro napuniti 40 godina, Džesikini fanovi komentarišu da je ona, kako godine prolaze, sve lepša i lepša, a novim fotografijama svima je pokazala da je u opasno dobroj formi.

Na njenom telu jasno se vidi svaki mišić, a iako je u sportskoj garderobi, ne doterana i znojava, svi su saglasni da je Alba prava bomba.

"Nije ni čudo što deluješ tako mlado", "Ženo, ti izgledaš neralno", "Ma, ti si savršena", samo su neki od komentara na njen fizički izgled.

Alba je osim dobre fizičke spremnosti pokazala da se vrlo dobro snalazi i na polju plesa, te je sa svojom ćerkom zaigrala par koreografija.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA