Džej Lo i Aleks Rodrigez žele dete: Pevačica ide na vantelesnu oplodnju

- Jedna od prvih stvari o kojima su raspravljali kada su počinjali zabvaljanje, bila su upravo zajednička deca - rekao je izvor

  • 3
Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Dženifer Lopes, Aleks Rodrigez

Foto: Tanjug/AP

Pevačica Dženifer Lopez (50) i njen verenik Aleks Rodrigez (44) doneli su odluku da se tokom izolacije zbog korona virusa posvete proširenju svoje porodice, prenosi tabloid "Heat".

Njih dvoje imaju decu iz prethodnih brakova, ali priželjkuju i zajedničko dete, te su kao opciju za proširenje porodice izabrali vantelesnu oplodnju.

- Jedna od prvih stvari o kojima su raspravljali kada su počinjali zabvaljanje, bila su upravo zajednička deca. Osećaju da je vantelesna oplodnja ono što im treba. S obzirom na to da su planovi za venčanje stavljeni u drugi plan, sada je savršeno vreme za proširenje njihove porodice - rekao je izvor.

Podsetimo, Dženifer i Aleksu su ove godine organizovali  venčanje, ali je sve odloženo do daljnjeg  zbog pandemije korona virusa.

Uticao je i na moje venčanje. Zaista što se tiče datuma i cele organizacije nemam pojma šta će da bude. Kao i ceo svet na čekanju smo, i to je nešto što će morati da sačeka nekoliko meseci - ispričala je pevačica.

Dženifer i Aleks nisu želeli da otkriju detalje planiranog venčanja, a on je ranije izjavio da kada dođe do toga, da će gosti dobiti avionske karte, te mnogi nagađaju da je reč o egzotičnoj destinaciji i venčanju na plaži.

Video: Kada su zamešale zajedno guzama, sve je stalo: Džej Lo učila Šakiru kako da tverkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    3. jul 2020 | 20:02

    I onda kod nas kazu baba devojka kad predje 27 godinu. Ova godiste moje majke i planira da radja...a moja majka ima vec unuce od 2god.

  • baba smilja iz darosave

    3. jul 2020 | 17:11

    nije dzej lo vec JLO = dzejlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA