Anđelina Džoli uslikana posle dužeg vremena - sva u belom, sa maskom i rukavicama

Posebnu pažnju privukao je njen telohranitelj, koji se nije odvajao od glumice

  • 10
Angelina Jolie, Anđelina DŽoli Anđelina Džoli/Foto: Profimedia

Glumica Ađelina Džoli (45) uhvaćena je na ulici posle dužeg vremena, u društvu ćerke i telohranitelja, sa maskom i rukavicama.

Lepa Anđelina je gotovo uvek viđana u crnim i tamnim odevnim kombinacijama, ali se ovaj put pojavila na ulici u beloj letnjoj haljini i baletankama.

Paparaci su je uhvatili u Los Anđelesu dok je bila u šetnji sa ćerkom Vivijen (11), a posebnu pažnju privukao je telohranitelj, koji je stalno pazio na glumicu.

Strani mediji pišu da se Anđa sa ćerkom uputila do prodavnice kako bi kupila sve što joj treba, a spekuliše se dosta i o njenom pomirenju sa bivšim suprugom Bredom Pitom.

Gumac je, kako pišu mediji, kupio vilu u blizini Anđelinine vile, kako bi bio što bliže deci, a navodno je u njihovom domu nedavno proveo nekoliko sati.

Nakon tri godine, koliko je prošlo od razvoda holivudskih zvezda, a isto toliko i lošeg odnosa bivših partnera, Bred i Anđa su se navodno pomirili i odučili da budu prijatelji.

Imaju ima šestoro dece; sinove Medoksa (18), Paksa (15) i Noksa (11), zatim ćerke Zaharu (14), Šilo (13) i Vivijen (11).

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denis

    3. jul 2020 | 21:34

    Duh koji hoda 👻☠️

  • Mirka

    3. jul 2020 | 21:05

    Boze,na sta lici ova zena???pih

  • Milica

    4. jul 2020 | 00:13

    Iskreno dok sam bila teen je ona meni najlepsa zena na svetu bila... kakve crte, pa to se samo jednom radja... medjutim to sto je sebi ucinila nemam komentar, tuzno mi mnogo kad je vidim sad samo ljuska od one zene. Boze da li je normalna, sta uradi od sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA