≫ 

Razvodi se Bejbi iz "Prljavog plesa": Muž i ja plačemo dok ovo objavljujemo...

- Ostajemo bliski i duboko smo zahvalni na životnom putu koji smo delili - poručio je poznati par

  • 0
Jennifer Grey, Dženifer Grej Dženifer Grej, Foto: Shutterstock

Glumica Dženifer Grej (60), najpoznatija po ulozi u filmu "Prljavi ples", nakon 19 godina braka razvodi se od supruga Klarka Grega.

Par je vest objavio na društvenim mrežama, kratkim, zajedničkim saopštenjem.

- Nakon 19 godina razdvojili smo se u januaru, znajući da ćemo uvek biti porodica koja voli, ceni i brine međusobno jedni za druge. Nedavno smo doneli tešku odluku o razvodu, ali ostajemo bliski i duboko smo zahvalni na životnom putu koji smo delili i divnoj ćerki koju smo odgajali - napisala je Dženifer, dodavši:

- P.S. Totalno plačemo dok ovo objavljujemo...

Dženifer i Klark upoznali su se 2000. godine. Potom su dobili ćerku Stelu koja danas ima 18 godina.

Podsetimo, Dženifer je ulogom Bejbi u "Prljavom plesu" stekla nezamislivu slavu, a onda je operacijom nosa sve upropastila.

Ona je, u želji da ima lepši nos, isti operisala i to čak dva puta. Time je zauvek zapečatila svoju holivudsku karijeru.

Dženiferina nesavršenosti bile su ono što je nju činilo prepoznatljivom, posebnom, neodoljivom. Odlukom da se podvrgne estetskoj hirurgiji nije nestao samo deo njenog nosa, već i slava i uspeh. Operacije je imala početkom '90-ih godina, a rezultat je bio takav da su je jedva i prijatelji prepoznavali, a kamoli obožavatelji.

Holivud, odjednom, više nije bio zainteresovan za slatku devojku koja odlično pleše, a Dženifer je godinama kasnije opisala svoje iskustvo sa operacijama.

- Ušla sam u operacionu salu kao zvezda, a izašla sam kao anonimna - rekla je jednom prilikom Dženifer, dodavši da je gubitak slave i popularnosti za nju bio traumatičan.

Očajna, razmišljala je čak i da promeni ime, kako bi sa novim imenom i izgledom započela karijeru, ali na kraju je odustala od te ideje.

Dženifer je, pre nego što su je "odstranili" iz Holivuda zbog operacije nosa, sama odlučila da se nakratko povuče iz sveta filma. Naime, izlazak "Prljavog plesa" obeležila je teška nesreća u kojoj su poginule dve osobe. Dženifer se vozila u automobilu sa glumcem Metjuom Broderikom sa kojim je bila u tajnoj vezi, a u automobilu sa kojim su se sudarili bile su majka i ćerka. Obe su preminule od posledica teških povreda.

Zbog tuge koju je osećala Dženifer se na neko vreme povukla iz filmske industrije.

Inače, Dženifer su u mladosti povezivali sa glumcem Džonijem Depom, te novinarom Džordžom Stefanopolusom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA