Slave 21. godišnjicu braka: Viktorija i Dejvid Bekam raznežili sve emotivnim porukama

Njih dvoje su dve decenije u skladnom braku, te nema sumnje da imaju razlog za slavlje

  • 3
Dejvid i Viktorija Bekam

Foto: Profimedia

Jedan od najskaldnijih i najpoznatijih parova na svetu, modna dizajnerka Viktorija Bekam (46) i bivši fudbaler, Dejvid Bekam (45), danas, 5. juna, proslavljaju 21. godišnjicu braka.

Viktorija je objavila video na kom se smenjuju njihove zajedničke fotografije iz različitih perioda života, a emotivnom porukom se uprugu zahvalila na ljubavi i poručila mu da ga voli sve više i više.

- Srećna godišnjica Dejvide. Ne mogu da verujem da je prošla 21 godina, od kada smo rekli "da". Četvoro dece, četiri psa, toliko smeha i volim te više svaki dan - piše u njenoj objavi.

Dok je Dejvid na na svom Instagram nalogu takođe objavio video i evocirao uspomene na momenat kada je Viktoriju video prvi put.

- Pre otprilike 23 godine, sedeo sam u sobi sa Gerijem Nevillom, a devojke iz grupe "Spice Girls" su bile na televizoru, onda sam se ja okrenuo prema njemu i rekao: "Oh, sviđa mi se ova u malom crnom kostimu".

- Ko bi pomislio da toliko godina kasnije proslavljamo 21. godinu braka i imamo četvoro najlepše i najsavršenije dece... Hvala vam i srećna godišnjica. Volim te - poručio je Dejvid svojoj supruzi.

 

Podsetimo, Viktorija i Dejvid su započeli emotivnu vezu davne 1997. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Imaju četvoro dece, sinove Bruklina (21), Romea (17), Kruza (15) i ćerkicu Harper Seven (8).

Njihov brak opstao je sada više od dve decenije, zbog čega i važe za jedan od najskladnijih svetskih parova. Njih dvoje su tokom prethodnih godina često isticali da je uspeh njihove ljubavi, skladnost, povezanost i razumevanje.

 

Video: Bekamovi se vratili u Crnu Goru, luduju u zalivu

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA