≫ 

Orlando Blum jedva čeka rođenje ćerkice: Volim trenutke kada ceo svet spava, a tebi beba na rukama

- Radujem se i onim vrlo dugim noćima gde ću verovatno morati da ustajem i i hranim bebu mlekom iz bočice, jer očito je da neću dojiti - rekao je Blum

  • 1
Keti Peri, Orlando Blum

Orlando Blum, Foto: Tanjug/AP

Američki glumac, Orlando Blum (43) i njegova verenica, pevačica Keti Peri (35) broje sitno do trenutka kada će se ostvariti u ulozi roditelja.

Orlando iz prethodnog braka sa mankenkom Mirandom Ker ima sina Flina, dok će sa Keti, kojoj će ovo biti prvo dete, dobiti ćerkicu. Glumac je otkrio da je spreman za dolazak naslednice na svet, kao i da je uzbuđen zbog perioda koji mu predstoji.

- Uzbuđen sam. To je magično vreme kada anđeo dođe na planetu, jer to je baš takav osećaj. Za mene, ti mirni trenuci kod kuće, kad si samo sa porodicom i bebom, brineš se i gledaš gde možeš da pomogneš i šta možeš da učiniš za taj mali život na ovom svetu - rekao je glumac sa osmeomh na licu u emisiji "Good Morning America".

Blum je priznao da se unapred raduje neprospavanim noćima koje ga čekaju, jer će verovatno morati da ustaje u kasnim satima kako bi pomogao pevačici.

- Radujem se i onim vrlo dugim noćima gde ću verovatno morati da ustajem i i hranim bebu mlekom iz bočice, jer očito je da neću dojiti. Radujem se tome jer volim te mirne trenutke kada imaš osećaj da ceo svet spava, a tebi je beba na rukama - kroz smeh je rekao glumac.

Holivudski par još uvek nije objavio tačan datum kada bi pevačica trebalo da se porodi, ali je poznato da je ona u trećem tromesečju trudnoće. Iako je Keti nedavno priznala da hormoni, drugo stanje, ali i karantin utiču na njene nagle promene raspoloženja, glumac ju je ipak pohvalio.

- Osim velikog stomaka, ne biste znali da je trudna. Ona je čudo prirode, očito, kao što svi znamo. Ali ovo je bilo stvarno impresivno - rekao je uzbuđeno budući tata.

Keti Peri, Orlando Blum

Orlando i Keti, Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, pevačica je informaciju da se nalazi u drugom stanju podelila sa celim svetom, 5. marta, kada je objavila spot za pesmu "Never Worn White".

Keti i Orlando zajedno su od 2016. godine. O njenoj trudnoći počelo je da se priča krajem avgusta 2019. godine, kada se pojavila na premijeri serije "Carnival Row" na kojoj je bila u društvu Bluma. Tada su svi primetili "ispupčeni" stomačić koji se nazirao, ali komentara od strane pevačice i glumca nije bilo.

Video: Keti Peri napisala pesmu ćerki: Nadam se da će biti jaka žena

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    5. jul 2020 | 08:58

    'O njenoj trudnoci pocelo se govoriti krajem avgusta 2019 pa sta jos se nije porodila, čeka da prestane pandemija😂😂evo čuda i to je moguce😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA