Kriminalac iz "365 dana" mokar i bez majice: Evo zašto je preko noći postao seks simbol

Nije čudno što je baš Mikele miljenik nežnijeg pola, jer pored lepote i šarma, ima i telo od milion dolara

  • 3

Seksi Masimo, u stvarnom životu Mikele Morone (29), za kojim su žene potpuno poludele nakon uloge u filmu "365 Days" skinuo je majicu i oduševio mnoge dame širom sveta.

Italijan iz Melanjana koji je preko noći postao tiha patnja žena i seks simbol na svom Instagram profilu objavio je video snimke na kojima je golišav. On je na ležaljci, a zatim je snimio i nekoliko kadrova iz bazena, gde je njeovo seksi telo bilo u prvom planu.

Nije čudno što je baš Mikele miljenik nežnijeg pola, jer pored lepote i šarma, ima i telo od milion dolara.

Inače, erotski film "365 dana" dominira na Netfliksu, a za njega kažu da je "sve ono što je "50 nijansi sive" trebalo da bude". Mikaele na Instagramu prti više od 7,7 miliona ljudi, među kojima su mnoge strane, ali i domaće javne ličnosti.

Ko je Mikaele Morone?

Mikele je jako mlad stupio u brak sa libanskom mondom kreatorkom Rubom Sadeh, još 2014. godine, a iz tog braka imaju dva sina Markuda i Brada. Par se razveo 2018. godine i ostali su u prijateljskim odnosima.

Ipak, razvod je na glumca, muzičara i modela ostavio psihičke posledice, zbog čega je upao u tešku depresiju.

U jednom Instagram postu je rekao da je ostavio sve, povukao se iz glume i otišao u udaljeno italijansko selo gde je radio kao baštovan, budući da nije imao novca.

Međutim, nakon godinu dana shvatio je da previše voli glumu da bi je tek tako napustio i odlučio da se vrati na velika vrata ulogom u filmu "365 dana".

Ujedno šarmantni zavodnik se fokusirao na pevačku karijeru te uz film izbacio i album pesama na engleskom "Dark Room" koje se već nalaze na mnogim svetskim top listama, a mogu se čuti i u filmu.

Ovaj lepotan iz Melenjana u Italiji studirao je glumu, ali njegov život punio je stupce novina širom Italije.

Video: Jedan od najseksi frajera planete se razgolitio, a onda je počeo da gađa metu sekirama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA