≫ 

Ovo je realnost: Paparaco čuvene manekenke koji pokazuje surovu laž o savršenosti na Instagramu

Nedavno je smanjila grudi, pošto se godinama mučila sa opuštenim poprsjem

  • 8
Krisi Tajgen Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Instagram/chrissyteigen

Žena slavnog Džona Ledženda (41) sa porodicom uživa na odmoru u Kabo San Lukasu, gde su je paparaci fotografisali i preneli relanu sliku toga kako stvarno izgleda.

Krisi Tajgen (34) nosila je crveno-beli bikini koji, rekli bi mnogi, i nije baš za ženu njenih godina, već za one malo starije. Bila je opuštena i raspoložena, sa zaštitnom kremom na licu, a pokazala je sve što na Instagramu ne pokazuje svojim pratiocima kojih ima čak 30,5 miliona.

Bivša manekenka i članica Viktorijinih anđela pokazala je nove grudi, nakon što je izvadila silikone i "sahranila ih", kako je navela. Jasno se vidi i njen opušten stomak, kao i celulit kog se nije rešila.

Podsetimo, Krisi je nedavno smanjila grudi, pošto se godinama mučila sa opuštenim grudima, a nakon rođenja dva deteta su se "otegle" i samo su visile bez lepog oblika. 

Dugo godina su bile sjajne i odradile su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vreme da ih skinem. Jedva čekam da konačno mogu da zakopčam haljinu svog konfekcijskog broja, da spavam okrenuta na stomaku s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! Ali ne brinite, biće sve dobro. I dalje ću imati sise, ali će to biti prava "kesa sala", što grudi i jesu - istakla je bivša manekenka pre operacije.

Video: Krisi Tajgen: Moj suprug i ja maštamo o grupnom seksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    7. jul 2020 | 11:13

    Meni je ova čisto u redu, možda koje kilo viška,ali ok skroz.

  • Marko

    7. jul 2020 | 12:20

    Nisu u formi na godišnem su

  • plavi safir

    7. jul 2020 | 16:14

    Meni ovo nije ružno. Ružno i tužno je to što lažu ljude, tj najviše mlade devojke, sa slikama na kojima izgledaju perfektno a nisu. Ali, ipak za svoje 34 godine a još i manekenka, ne izgleda nešto. Ili bolje da kažem da ja sa 49 onda izgledam sasvim dobro 😚😚

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA