≫ 

Glavna vest svetskih medija! Džoni Dep i njegova bivša stigli na sud, ispred zgrade neviđena gužva

Ispred suda vlada potpuna gungula, s obzirom na ogroman broj okupljenih medija zainteresovanih da isprate "događaj"

  • 8
Johnny Depp Amber i Džoni u vreme ljubavi, Foto: Profimedia

Amber Herd i Džoni Dep pojavili su se na sudu u Londonu jutros, 7. jula, što je njihov prvi susret oči u oči nakon dramatičnog razlaza!

Oboje su po dolasku u Viši sud stigli sa zaštitom - on sa maskom, a ona sa maramom, a radi se o suđenju povodom tvrdnji da je Džoni pretukao svoju tadašnju ženu Amber.

Kako navodi Dejli mejl, advokati zaraćenih strana vodili su računa o tome da par ne dođe u istom momentu na sud, kako ispred istog ne bi došlo do konflikta.

Dep tuži čuveni britanski tabloid "The Sun" i izvršnog urednika Dena Votona, zbog tvrdnji da se glumac ponašao kao "nasilno čudovište" prema bivšoj ženi, tokom njihovog problematičnog dvogodišnjeg braka.

Konkretno, reč je o kolumni iz aprila 2018. godine u kojoj Den kaže da JK Rouling može biti "genijalno srećna" što Dep glumi u "Fantastičnim zverima", s obzirom na optužbe o zlostavljanju žene Amber.

Ispred suda vlada potpuna gungula, s obzirom na ogroman broj okupljenih medija, zainteresovanih da isprate "događaj".

Amber je na sud došla sa sestrom Vitni i advokaticom Dženifer Robinson, a zanimljivo je to što je Džoni bio raspoložen, što je dokazao kad je na trenutak spustio masku i pozdravio fotoreportere.

Snimak Džonijevog dolaska:

Rekao je da će suđenje mahom biti otvoreno za javnost, dok će određeni delovi biti privatni.

Amber je podnela 7 izjava svedoka koje su prikupljenje poslednjih dana. Džonijev advokat kazao je da su "jedva imali dovoljno vremena da pročitaju 6. i 7. izjavu", a sudija je dozvolio glumcu da sa svojim advokatima razgovara o 5. i 7. izjavi, prenosi SKY News u blogu uživo.

Tačno u 12:04 časova po našem vremenu Dep je prvi izašao da svedoči, na poziv svoj advokata Dejvida Šiborna.

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA