Kardašijanka priznala da je posle 13 godina napustila porodični rijaliti: Postalo je toksično

- Privatnost je nešto što cenim i teško je pronaći ravnotežu privatnih trenutaka s pojavljivanjem u rijaliti šou - rekla je Kortni

  • 1
Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kortni Kardašijan (41) nakon trinaest godina odlučila je da napusti porodični rijaliti "U korak sa Kardašijanovima", zahvaljujući kojem su ona i njene sestre Kim (39) i Kloi (36) postale poznate širom sveta.

Kardašijanka je istakla da je ograničila svoja pojavljivanja, jer je atmosfera u porodičnom rijalitiju toksična, kao i da želi svoju provatnost, ali to nije moguće pošto je svakodnevno u medijima.

- Snimam šou non-stop već 13 godina, 19 sezona i šest spin-of sezona. Osećala sam se neispunjeno i to je postalo toksično okruženje za mene, koje je zauzimalo veliki deo mog života - rekla je Kortni za Vouge Arabia.

- Privatnost je nešto što cenim i teško je pronaći ravnotežu privatnih trenutaka s pojavljivanjem u rijaliti šou. Ljudi misle da ne želim da radim, što nije istina. Pratim svoju sreću i ulažem svoju energiju u ono što me čini srećnom - dodala je ona.

Kardašijanka je napomenula da se trudi sa svoje troje dece Mejsonom (10), Penelope (8) i Regaom (5) povodi kvalitetno vreme, kao i da izbegava da koristi mobilni telefon u njihovom društvu.

- Uvek se trudim kad sam s decom da ne budem na mobilnom telefonu, da budem prisutna u onome što radimo i da imamo trenutke u kojima se gledamo u oči i povezujemo. To je vrlo važno - zaključila je Kortni.

Podsetimo, Kortni je nakon fizičkog obračuna sa setrom Kim, što je emitovano u jednoj epizodi "U korak sa Kardašijanovima", odlučila da se postepeno povuče iz rijalitija koji ju je proslavio.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA