Ne zna se koja više provocira: Kajli zatresla ogromnim grudima, Krisi ispod haljine pokazala previše

- Može li vrelije - pitaju se pratioci Kajli i Krisi

  • 0

Poznate zvezde uživaju u sunčanom danu, te su poskidale u kupaće kostime kako bi se rashladile u bazenu i sunčale. Rijaliti zvezda Kajli Džener i bivša manekenka Krisi Tajgen kadrovima svoji grudi dovele su temperaturu do ključanja.

Najmlađa milijarderka na svetu se baškarila u bazenu, a minijturni bikini u zelenoj boji istakao je njene atribute. Mokra Kajli je zatresla grudima i oborila Instagram svojim seksi kadrovima, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Sa druge strane, nakon sto je izvadila silikone iz svojih grudi, Krisi se uvukla u žuti kupaći kostim, koji prati liniju njenog tela, a vreli snimak pregledan je vise od 3,2 milona puta.

Kajli je pokazala zašto važi za jednu od najpraćenijih osoba na društvenim mrežama, kao i da njeni seksi snimci, ako je suditi po reakcijama i komentarima - nemaju konkurenciju.

Podsetimo, Krisi je bila nezadovoljna svojim ogromnim grudima, a nakon operacije istakla je da je "sahranila svoje silikone" i pourčila im da "počivaju u miru".

Dugo godina su bile sjajne i odradile su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vreme da ih skinem. Jedva čekam da konačno mogu da zakopčam haljinu svog konfekcijskog broja, da spavam okrenuta na stomaku s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! Ali ne brinite, biće sve dobro. I dalje ću imati sise, ali će to biti prava "kesa sala", što grudi i jesu - istakla je bivša manekenka pre operacije.

Kako izgledaju seksi snimci Kajli i Krisi pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA