Zavodnik iz "Prijatelja" se načisto upropastio: Džoi pustio stomačinu, sedu kosu i bradu

Izgleda da je karantin loše uticao na muški deo ekipe kultne serije

  • 0
Džoi i Fibi, Met Leblank, Lisa Kudrou Met Leblank u "Prjateljima"/Printskrin: Youtube/Crazy Caveman

Zvezda serije "Prijatelji", glumac Met Leblank (52), nije više u onoj formi u kakvoj je nekad bio i kakvog ga pamtimo iz vremena zgodnog i duhovitog Džoija Tribijanija.

Met je uhvaćen na ulicama Los Anđelesa u ležernom izdanju, a pokazao je da je odgovoran građanin time što je nosio zaštitnu masku na licu dok je izlazio iz prostorije, kao i dok je šetao ulicom.

Leblank je imao smeđu majicu, farmerke i patike, a na glavi kačket...i odlično je sve izgledalo dok se nije okrenuo i dok nije bio uhvaćen iz profila i na dnevnoj svetlosti.

Majica je jasno pokazala višak kilograma, opuštene grudi i poveći stomak, na kakav zaista nismo navikli kod čuvenog Džoija.

Seda kosa videla se ispod kačketa, a ispod maske je provirivala i seda brada, pa je jasno da se Met prilično zapustio.

Da li je ovakvo izdanje "postigao" u karantinu zbog pandemije korona virusa koji "kosi" Ameriku, ali i čitav svet, ili je jednostavno dao sebi oduška od kontrolisanja kilaže i drugačijeg načina života - ostaje za sada samo da nagađamo.

Osim toga, činjenica je da ovaj "sindrom" napada isključivo nekada zgodne muškarce iz "Prijatelja", jer se i njegov dve godine mlađi kolega Metju Peri koji je igrao slavnog Čendlera takođe "upropastio", o čemu smo već pisali.

Metju Peri:

S druge strane, žene iz legenadrnih "Prijatelja" drže se odlično.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA