≫ 

Blogerka se zgranula kad je ušla u apartman u Hrvatskoj: Ovo košta 83 evra?!

Društvene mreže "gore" zbog snimka iz Hrvatske

  • 9
Saomai Printskrin: TikTok/saomile

Bologerka Saomai iz Beča, koju na društvenoj mreži "TikTok" prati više od 213.000 ljudi, sa prijateljima posetila je Hrvatsku i šokirala javnost onim što ju je tamo zateklo.

Ona je tokom posete Brseču iznajmila apartman u kojem noćenje košta 83 evra, a kada je videla šta je dobila, blogerka je odlučila da spava na plaži.

- Juče sam bila beskućnica. Reći ću vam i zašto. Posetila sam prekrasni gradić Brseč, a pogledajte kakav me apartman dočekao. Možete li verovati da ovo košta 83 eura, kakva pljačka - rekla je u videu.

Ona je snimila kako izgleda apartman u kojem je u jednoj prostoriji, u nekoliko kvadrata, smešten bračni krevet i kuhinja. 

Iako je bila toliko razočarana onom štoje iznajmila, istakla je da joj je raspoloženje popravilo okoruženje na plaži  i dodala da se na plaži dobro naspavala.

Uprkos neprijatnosti i okolnostma koje nije očekivala Saomai je nardih dana uživala u Hrvatskoj i sa svojim pratima na društvenim mrežama podelila kako se provodi.

@saomaileI spent the night outside. Follow me on IG📸: lesaomai❤️ ##travel ##travelling ##croatia ##travellife ##traveldiaries ##travelvlog ##hotel ##homeless♬ original sound - saomaile

Video: Lea Stanković ima celu sobu za garderobu i cipele, a garderober ima i njen pas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    9. jul 2020 | 18:18

    Ova je iz Beca kao sto sam i ja sa Jamajke

  • Tt

    9. jul 2020 | 17:58

    Na plazi je spavala besplatno, to je sustina.

  • Ruso

    9. jul 2020 | 17:50

    Kakve blogerke, kakvi prezenteri ukusa. Ko je kompetentanda bude bloger I za šta.??? Dajte više, dokle... 🦨🦨🦨

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA