≫ 

Objavljen snimak holivudske glumice pre nestanka: Izlazi iz džipa, uzima sina (4), kreće ka vodi

Ronioci kažu da je voda mutna i puna biljaka, što ograničava njihovu vidljivost, a vlasti upozoravaju da se Riverino telo "nikad neće pojaviti" ako je "zapetljano u nešto ispod vode"

  • 6

Glumica Naja Rivera (33) nestala je u sredu, 8. jula, na jezeru Piru, a šerif koji traga za zvezdom serije "Glee" objavio je snimke nastale pre nego što se, kako se veruje, glumica utopila u jezeru.

Na snimku, koji je objavljen juče, 9. jula, izbliza se vide Naja i njen sin (4) kako dolaze na jezero i ukrcavaju se u svoj mali čamac. Rivera ulazi na parking i pomaže sinu da izađe, a zatim odlaze da iznajme čamac.

Pretpostavlja se da je Rivera mrtva, jer se nije pojavila nakon što je plivala u jezeru. Dok je ona bila u vodi, njen naslednik za to vreme spavao je u čamcu s majčinim prslukom za spasavanje, a njen automobil nalazio se na parkingu.

Potraga se obustavila tokom druge noći i nastaviće se ujutru, za sada nisu pronađeni tragovi tela.

Ronioci kažu da je voda mutna i puna biljaka, što ograničava vidljivost na samo oko 1,5 metara, a vlasti upozoravaju da se Riverino telo "nikad neće pojaviti" ako je "zapetljano u nešto ispod vode".

Objavljivanje snimka usledilo je nakon što je odeljenje podelilo poziv za 911 iz objekta za iznajmljivanje čamaca, izveštavajući o nestaloj glumici i pogrešno identifikujući sina kao devojčicu. Dečak je vraćen svojoj porodici, ocu, Riverinom bivšem mužu Rajanu Dorsiiji.

Dva nemačka ovčara iz Kalifornijske asocijacije spasilačkih pasa takođe su angažovana u potrazi za Riverom, prenosi zvezda okruga Ventura. Oni su obučeni za otkrivanje gasova koje ispušta ljudsko telo, pretražujući jezero i pomažući roniocima u potencijalnom lociranju Najinog tela.

- Naše misli i molitve su sa njenom porodicom u ovom užasnom vremenu i nadamo se da ćemo uskoro otkriti šta se dogodilo - rekao je narednik Kevin Donoghue iz šerifove kancelarije okruga Ventura.

Riverin bivši muž došao je na lice mesta nakon što je saznao da je njegova bivša supruga nestala, a njihov sin pronađen sam na brodu.

Podsetimo, dečak je rekao šerifu da je s mamom išao da pliva, ali se mama nikad nije vratila.

 Rivera je najpoznatija po ulozi oštre navijačice Santane Lopez u seriji "Glee", koja se prikazivala od 2009. fo 2015. godine.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    10. jul 2020 | 11:29

    Ne mogu da verujem koliko je bila neodgovorna i prema sebi i detetu.....ostaviti samo dete u čamcu da spava nasred jezera .....

  • ..

    10. jul 2020 | 13:23

    A sto je parkirala auto,hahaha,tipicna zenska voznja 😂😂😂

  • Тодорић

    10. jul 2020 | 17:39

    А ко наслеђује,тај ангажује рониоца...јако ме је подсетила на Натали Вуд...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA