Neobična priča o romansi, ljubavi, raskidu Džeka Nikolsona i Anđelike Hjuston

Njihova ljubav je ostala kao neizbrisivi trag jedne holivudske epohe, koja i danas fascinira mnoge

  • 0
jack nicholson, anjelica huston

Anđelika Hjuston, Džek Niklson , Foto: Profimedia

Ljubavni par koji je sigurno ostavio pečat na poslednju trećinu prošlog veka, jesu upravo holiudski zavodnik Džek Nikolson i manekenka i glumica, Anđelika Hjuston (69).

Njih dvoje upoznali su se 1973. godine, kada je mlada Anđelika imala samo 22. godine, a u tada već popularnog Džeka se zaljubila na prvi pogled nakon čega je usledila ljubav i veza duga 16 godina.

Navodi se da je glumac bio sa više od 2.000 žena, a ona koja je ubedljivo ostavila najveći trag u životu i za kojom je nakon raskida istinski patio, jeste lepa manekenka, iako nisu bili u zvanično braku.

Njih dvoje su sa povremenim prekidima u ljubavi uživali više od deceniju ipo, od čega su dobar deo i živeli zajedno, kao prava porodica, s njegovom kćerkom Dženifer i Anđelikinom mlađom sestrom Alegrom u njegovoj kući na Malholand drajvu.

Iako je to bila jaka ljubav, Hjustonova nije mogla da mu oprosti konstatno koketiranje i kratke afere sa drugim ženama, a kako bi mu vratila milo za drago, ona ga je u jednom periodu ostavila zbog glumca Rajana O'Nila.

Međutim, vrlo brzo se lepa Anđa vratila u zagrljaj svom Džeku, ali vezu je ozbiljno poljuljala ispovest mlađane manekenke Karen Mejo-Čandler, koja je 1989. u "Playboyu" otvorila dušu i ispričala sve o tome kako se već dugo viđa s Nikolsonom .

Ona je tada ispričala kako ju je Džek u plavim satenskim boksericama jurio po spavaćoj sobi, a seks prekidao samo da bi se najeo hleba s džemom i maslacem od kikirikija da vrati snagu.

Kraj je definitivno nastupio kad je glumica Rebeka Brusard, vršnjakinja Džekove kćerke Dženifer, ostala u drugom stanju s njim, a on o tome suptilno obavestio Anđeliku rečima: " Neko će dobiti dete!"

jack nicholson, anjelica huston

Foto: Profimedia

Upravo ove reči, dotukle su Anđelku koja je u tom periodu već dugo pokušavala da ostane u drugom stanju i upravo tako nešto nije mogla da mu oprosti, koliko god da ga je volela.

Niklson i danas priznaje da mu je period njihovog raskida bio ubedljivo najteži u životu i njemu bliski ljudi tvrde da je on čak ni ddan-danas, nije preboleo.On otvoreno je progovorio i o batinama koje dobio od svoje voljene Anđe.

- Anđelikina prva reakcija bila je: "Moraš da budeš uz tu ženu". A onda je došla na set i pretukla me kao vola – ispričao je glumac.

Video: Bred i Adam su veliki holivudski šmekeri, a zbog ovoga ih ne bi poželela nijedna žena

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA