Novi detalji sa suđenja: Dep je navodno gađao Amber nakon njihove žestoke svađe za njen 30. rođendan

Na sudu je prikazana fotografija Amber Herd, na kojoj se vidi njeno povređeno lice

  • 2
Džoni Dep Džoni Dep Foto: Profimedia/AFP, Tanjug/AP

Džoni Dep navodno je gađao telefonom svoju bivšu suprugu Amber Herd i nazvao je "Amber go*ance" nakon što je navodno izvršila veliku nuždu nakon žestoke rasprave na njen 30. rođendan, kada ju je navodno gađao bocom šampanjcem, čulo se danas na sudu u Londonu.

Četvrtog danas procesa, glumac je ispitivan od strane advokata tabloida "The Sun", gde je odgovarao na pitanja koja su vezana za incident u Los Anđelesu, gde su akteri bili Dep i Herdova.

Na sudu je prikazana fotografija Amber, na kojoj se vidi njeno povređeno lice. Naime, ona tvrdi da joj je Džoni bacio telefon u lice dok su se svađali oko takozvanog "incidenta defekacije (velike nužde)", koji se desio mesec dana nakon što je Dep odlučio da se razvede od Herdove.

Glumac, koji inače tuži tabloid "The Sud" zbog njihovih navoda da je bio nasilan pred Amber, naveo je da veruje da je Herdova odgovorna za defekaciju, ali je ona na ispitivanju navela da je to možda uradio njen "lukavi" trans aktivista Io Tilet Rajt.

Navodi se da je Dep stigao na rođendan svoje bivše supruge 21. aprila 2016. godine oko 2 sata posle ponoći nakon što je od svojih računovođa primio loše vesti o svojim financijskim poslovima i pušenju kanabisa kako bi ublažio svoj stres.

Džoni je priznao da je otišao u krevet da pročita knjigu nakon što su gosti Herdove otišli i počeo je da se s njom svađa o njegovom ponašanju.

Kako je sukob eskalirao, Amber tvrdi da je njezin bivši suprug bacio bocu šampanjca od magnuma i nekoliko puta je gurnuo na pod pre nego što je ostavio belešku na kojoj je pisalo "Srećan rođendan".

Depp tvrdi da je Amber "jako pila" i napala ga dok je čitao u krevetu, udarajući ga po licu četiri puta pre nego što ju je uhvatio za ruke kako bi je zaustavio.

Amber Heard, Johnny Depp, Amber Herd, Džoni Dep Amber Herd, Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Kaže da je sledeći dan Herdova ili jedna od njenih prijateljica "propala" u bračnom krevetu, a veruje da je Amber bila odgovorna nakon što je kasnije rekla upravniku zgrade da je to "samo bezopasna sitnica".

Negirao je da je njihov mali pas mogao biti odgovoran za fekalije, ali priznao je da je Rajt mogao biti odgovoran i nije mogao biti siguran da je to Amber uradila. Glumac je takođe priznao da se smejao nakon fekalija i da se našalio rekavši "Amber gov*ance".

Mesec dana kasnije došao je po svoje stvari iz njihovog stana u Los Anđelesu, nakon što je odlučio da se razvede od Amber Herd zbog incidenta. Amber tvrdi da ju je džoni gađao telefonu, a glumac to poriče i navodi da je nije dodirnuo.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    10. jul 2020 | 18:11

    Pa ovo je sjajna prica Amber je bas zanimljiva osoba

  • Predrag

    11. jul 2020 | 00:39

    Čudo ga nije optužila za silovanje. To je sad u Americi vrlo popularno. E, ta Amerika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA