U braku su živeli odvojeno, a nakon razvoda Monika je govorom o njihovoj ljubavi svima slomila srca

Monika je na snimanju filma "Apartman" upoznala Vincenta Kasela, a nakon nekoliko godina su se venčali

  • 1
Monika Beluči Foto: Guliver/Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for CTMG, Inc. and MGM Studios

Monika Beluči (55) važi za jednu od najlepših žena na svetu i jednu od najuspešnijih glumica na svetu, a malo ko zna da je ona zapravo želela da se bavi pravom i modelingom.

Njen otac bio je vlasnik kompanije za transport, a majka slikarka, koja je većinu vremena provodila kod kuće. Monika je već sa trinaest godina počela da se bavi modelingom, a novcem koji je zarađivala plaćala je sebi školovanje.

Do 1989. godine postala je jedno od prepoznatljivih lica pariške modne scene, te se počela pojavljivati na naslovnim stranama svetski poznatih magazina, kao što je "El", a sarađivala je sa mnogi brendovima među kojima je i "Dolče i Gabana".

Studirala je pravo na Univerzitetu u Peruđi, ali je na kraju odustala od fakulteta, kako bi se posvetila modelingu. Udala se za fotografa Klaudija Basa 1990. godine, ali su se razveli nakon četiri godine.

Nakon što je radila na nekoliko italijanskih televizija, kao i glumila u filmovima, Beluči se predstavila američkoj publici sa filmom "Drakula" 1992. godine.

U filmu "Apartman", upoznaje Vincenta Kasela, sa kojim glumi, a nakon nekoliko godina su se venčali. Dok su bili u braku, Vincent i Monika živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom.

Ipak, razveli su se nakon trinaest godina braka, 2013. godine.G lumica je tada shvatila je da ne zna šta da radi sada sama, ali isto tako naglasila je kako ljubav ne poznaje razvod te kako će se oni možda nekad i sresti i pomiriti, te su mnogi zaključili da ga ona nikada nije prebolela.

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA