Masimo se oblizao, gricnuo usnu, i ništa više nije bilo potrebno da dovede žene do ludila

Mikele je pratioce pitao da pogode koji set je u pitanju, a kako je svetsku slavu stekao u ostvarenju "365 dana", mnogi nagađaju da seksi Italijan snima upravo nastavak ovog  filma

  • 1

Seksi Masimo, u stvarnom životu Mikele Morone (29), za kojim su žene potpuno poludele nakon uloge u filmu "365 Days" skinuo je majicu i oduševio mnoge dame širom sveta.

Italijan iz Melanjana koji je preko noći postao tiha patnja žena i seks simbol na svom Instagram profilu objavio je video snimak sa seta na kom je golišav, a u prvom planu su njegovi mišići.

Mikele je pratioce pitao da pogode koji set je u pitanju, a kako je svetsku slavu stekao u ostvarenju "365 dana", mnogi nagađaju da seksi Italijan snima upravo nastavak ovog  filma.

Nije čudno što je baš Mikele miljenik nežnijeg pola, jer pored lepote i šarma, ima i telo od milion dolara. Iako je u filmu okrutni kriminalac, pogled na njegove mišiće izazviva amneziju kada je Masimov dosije u pitanju.

Za erotski film "365 dana" kažu da je "sve ono što je "50 nijansi sive" trebalo da bude". Mikaele na Instagramu prti više od 8,8 miliona ljudi, među kojima su mnoge strane, ali i domaće javne ličnosti.

Podsetimo, Mikele je jako mlad stupio u brak sa libanskom mondom kreatorkom Rubom Sadeh, još 2014. godine, a iz tog braka imaju dva sina Markuda i Brada. Par se razveo 2018. godine i ostali su u prijateljskim odnosima.

Ipak, razvod je na glumca, muzičara i modela ostavio psihičke posledice, zbog čega je upao u tešku depresiju. Međutim, nakon godinu dana shvatio je da previše voli glumu da bi je tek tako napustio i odlučio da se vrati na velika vrata ulogom u filmu "365 dana".

Ujedno šarmantni zavodnik se fokusirao na pevačku karijeru te uz film izbacio i album pesama na engleskom "Dark Room" koje se već nalaze na mnogim svetskim top listama, a mogu se čuti i u filmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA