Patila je od anoreksije, reditelj joj je tražio da radi seksualno neprimerene stvari sa 18 godina

Poznata glumica Tendl Njutn pričala je kakve sve nelagodnosti je imala tokom karijere

  • 2
Thandie Newton

Tendl Njutn Foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Glumica Tendl Njutn otvorila je dušu o svojoj borbi sa predrasudama i seksualnim predatorima tokom perioda kada je postajala holivudska zvezda.

Dobitnica Emi nagrade je upozorila one ljude koji pogrešno tretiraju osobe samo što su druge boje kože.

- Pažljivo šta radite, svi, zato što možete da se nađete u situaciji male crne devojčice na početku karijere, kada niko ne zna ko ste vi i za koga niko ne brine. Ta devojčci može da ispadne Tendl Njutn, koja je dobila Emi - navela je Tendl Njutn, osvrnuvši se na svoj primer.

Njutnova se dugo boriva protiv predrasuda kako bi postala uspešna glumica. Osvojila je Emi nagradu 2018. godine, kada je igrala andoid madam u seriji "Westworld".

Ona je u svom izlaganju navela da niko nije hteo da "hvali crnu devojčicu".

- Kada sam ušla u svet odraslih, bila sam prilično mlada - 16 g0dina kada samo počela da snimam filmove. Nisam imala smisao o sebi. Jedan od razloga je zašto je taj zato što se nisam pitala ni za šta - navela je ona.

Tendl je objasnila da je imala poteškoća zbog toga što je bila tamnoputa i da niko nije mario za njen trud.

- To me je napravilo super ranjivo za predatore - nastavila je Njutnova, koja je navela da je patila od anoreksije i htela je da "nestane".

Glumica navodi da je imala komplikovane veze koje su se završavale seksom.

- To je bilo davati nešto zarad da budeš primećena. Dobijaš predatore i seksualne prestupnike. Oni poput ajkule osećaju krv u vodi - navela je ona.

Njutnova je ispričala da je režiser tražio od nje da radi seksualno neprimerene stvari kada je imala 18 godina, a sve loše stvari koje su joj se dešavale u Holivudu je beležila u svojoj knjižici.

- Ako mlada tamnoputa devojka i ti budete silovana, u filmskoj industriji, nikoga neće biti briga - navela je ona.

Tendlova ima bogatu filmsku karijeru. Glumila je u filmu "Nemoguća misija 2".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    12. jul 2020 | 13:37

    Sve fine i postene glumice. Iskoriscavaju ih predatori,pa kad nalrave milione sete ih se. Onaj Vanstajn je napravio na stotine glumica,davale mu dobrovoljno dok se neko nike dosetio da mu unisti imperiju.

  • M

    12. jul 2020 | 13:07

    Dok ne naprave karijeru i pare... Ništa im ne smeta... Onda se naprasno sete kako im je bilo teško. To samo govori da su htele tu karijeru i te pare, i nije im bilo bitno kako će doći do toga. Uvek možeš reći ne. Ali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA