≫ 

Poznati reper (30) upucan dok se vozio auto-putem: Policajci veruju da je u pitanju planiran napad

Policija je na licu mesta repera proglasila mrtvim

  • 2
Lil Marlo Foto: Guliver/Paras Griffin/Getty Images for Revolt

Reper Lil Marlo pronađen je mrtav nakon pucnjave na autoputu u centru Atlante, a policajci veruju da se radi o "ciljanom napadu" na repera, piše TMZ.

Reper je tragično nastradao u 31. godini života u subotu uveče, 11. jula. Navodi se da se policija odazvala pozivu za saobraćajnu nesreću, pola sata pre ponoći, i  pronašla repera kojeg su na mestu proglasili mrtvim.

- U to vreme inspektori veruju da je žrtva bila ciljana meta pucnjave i da rade na utvrđivanju okolnosti oko pucnjave - saopštila je policija Atlante.

- Po dolasku, službenici su locirali vozilo i pronašli mrtvog 30-godišnjeg vozača u vozilu. Preliminarna istraga kaže da se vozilo kretalo na I-285 u trakama Južne granice kada je vozač upucan - saopštila je poliija.

Strani mediji pišu da zvanično uzrok smrtni nije poznat i da će ga tek utvrditi nakon obdukcije.

Na društvenim mrežama su se pojavili video snimci mesta pucnjave na kojima se vidi kako je automobil Lil Marla navodno bio otvoren, sa otvorenim vratima na strani vozača.

Lil Marlo rođen je u Atlanti, a bio je poznat po hitovima "1st N 3rd", "F *** em" i "Time After Time", a mnogi svetski reperi oprostile su se od njega na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA