≫ 

Preminuli trudna jutjuberka (24) i njen nerođeni sin

Još uvek nije poznato zbog čega je jutjuberka umrla

  • 0
Nikoleta

Foto: Instagram/nicoletheatv

Trudna jutjuberka Nikol Tia (24) preminula je iznenada, 11. jula ujutru, kao i njen nerođeni sin, saopštila je njena porodica putem jutjuberkinog Instagarm profila, prenosi "The Sun"

Sve Nikoline prijetelje i one koji su je podržavali, sa velikom tugom moram da obavestim da su Nikol i njen sin preminuli u subotu ujutru. Takođe, je Nikol je unapred zakazala nekoliko Jutjub video snimaka, koji će biti emitovani - stoji u objavi na Instagramu.

- Kao porodica tražimo da nam date privatnost, jer su nam srca zaista slomljena i mi se borimo da se nosimo sa onim što se dogodilo. Moja prelepa devojčica Nicnac i moj unuk, nedostajaće mi ceo život dok se ponovo ne sretnemo u raju - piše u objavi.

Pored toga što je bila jutjuberka, Nikol se bavila i plesom, a na Instagramu pratilo ju je više od 118.000 ljudi.

Još uvek nije poznato zbog čega je jutjuberka umrla, a poslenji video, koji je objavila 8. jula, snimala je sa dečkom i bratom, koji su ocenjivali njenu garderobu.

Video, za koji se veruje da je zakazan, objavljen je sat vremena pre nego što je vest o njenoj smrti zvanično objavljena na Instagramu. U njemu je zabeležno kako se jutjuberka fotografiše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA