≫ 

Rita Ora se uvukla u seksi haljinu: Bez brusa pokazala previše

Rita je pozirala u kreaciji sa dubokim šlicem, ali i prorezima na stomaku

  • 0
Rita Ora Foto: Instagram/ritaora

Engleska pevačica poreklom sa Kosova Rita Ora (29) pohavallila se novom, seksi haljinom, te nije ni primetila da je tom prilikom pokazala previše.

Rita je pozirala u kreaciji sa dubokim šlicem, ali i prorezima na stomaku. Ona ispod haljine, koje je istakla njene obline i atrubute, nije imala brus, te su mnogi primetili da se jasno naziru pevačicine bradavice.

Nema sumnje da atraktivna plavuša ima savršeno telo, na kojem je svaki mišić na svom mestu, a mnogi smatraju da "slučajnim" prizorom nije reč o nepažnji, već da je  želela da zaintrigira svoje pratioce.

Međutim, kako su mnogi "odlepili" zbog detalja koji para oči, Riti su zasigruno pisali da je osim haljine pokazala i još nešto, ali kako izgleda, njoj to ne smeta.

Ona je oduševila sve, posebno pripadnike jačeg pola kreacijom, koju je pazarila u šopingu i koja je u prvi plan istakla njeno savršeno telo.

Kako Rita izgleda u seksi haljini u kojoj je pokazala previše, kao i još neka pevačicina seksi izdanja pogledajte u nastavku teksta.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA