"Mama, hvala ti što si učinila svet boljim mestom..." Tužni oproštaj ćerke Džona Travolte od majke

Keli Preston i Džon Travolta u braku su bili 29 godina

  • 1
Ela Travolta Keli i Džon sa decom, Foto: Instagram/ella.travolta

Ela Travolta (20) objavila je na Instagramu fotografiju svoje majke Keli Preston, sa tužnom porukom kojom se oprostila od nje.

- Svako ko je imao sreće da te poznaje ili je ikad bio u tvom prisustvu, složiće se da imaš sjaj i svetlo koje nikad ne prestaje sija svuda oko tebe. Hvala ti što si bila uz mene bez obzira na sve. Hvala ti na svoj tvojoj ljubavi, hvala ti na pomoći i hvala ti što si učinila svet boljim mestom. Volim te puno, mama - napisala je Ela.

Podsetimo, vest o smrti jedne od nejlepših žena sveta Keli Preston objavio je njen suprug, Džon Travolta.

Teška srca obaveštavam vas da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku svih nas - napisao je Travolta.

Keli je preminula od raka dojke, sa kojim se borila poslednje dve godine.

Ona i Džon u braku su bili 29 godina.

Pored ćerke Ele imaju i sina Bendžamina (9), a tragedija ih je zadesila kada im je sin Džet preminuo, 2009. godine.

Lepa Keli poznata je po ulogama u filmovima Blizanci i Džeri Mekgvajer, a igrala je i sa Kevinom Kostnerom 1999. godine, u ostvarenju "For the Love of the Game". Godine 2004. pojavila se u muzičkom videu grupe Maroon 5 - "She Will Be Loved".

Poslednji fim koji je snimila je "Poslednja pesma" sa Majli Sajrus.

Keli je rođena kao Keli Kamaleleua Smit u Holuluu, na Havajima, 1962. godine. Otac joj se udavio kad je navršila tri godine, pa joj se majka ubrzo preudala. Kao devojčica je živela u Iraku, Australiji, na Havajima, a potom se preselila za Kaliforniju gde je pohađala studije drame i teatra.

Dok je živela u Australiji, primetio ju je modni fotograf kad je imala 16 godina. Pomogao joj je da uđe u svet reklama i statiranja. Obezbedio joj je audiciju za glavnu ulogu u, sad već kultnom filmu „Plava laguna“ (1980), koju je izgubila od Bruk Šilds. U isto vreme, Keli je svoje prezime promenila u Preston.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA