≫ 

Kortni poslužila svoje telo kao dezert! Zbog ovih kadrova njene guze, koliko biste bili pod vodom?

Njena guza u krupnom kadru zasigurno je temperaturu u bazenu dovela do ključanja

  • 2
Kourtney Kardashian, Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan, Foto: Instagram/kourtneykardash

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (41) fanovima poklonila je pravu poslaticu, svoje telo u kupaćem kostimu leopard printa, a kada je uskočila u bazen - prštalo je na sve strane.

Kortni je pozirala u kupaćem koji je pripijen uz telo i ističe njene zanosne obline, a zbog minijaturnog dela između nogu, mnogi su uveličavali fotografiju.

Kao što je i sama napisala, seksi prizor je bio pravi dezert za sve njene pratioce na Instagramu, a zatim je kadrovima iz bazena potpuno pomutila razum mnogim muškarcima.

Dok je plivala i ronila, u vodi je fotografisala sebe, ali i guzu u krupnom kadru, kao i mnoge provokativne pokrete koji su temperaturu u bazenu zaisgurno doveli do ključanja.

Inače, Kortni je na sebi imala kupaći kostim iz najnovije kolekcije brenda "Good American", njene sestre Kloi Kardašijan. Nakon seksi fotografija najstarije Kardašijank, kupaći, koji se prodaje za 109 dolara, je rasrodat!

Posle izolacije zbog pandemija korona virusa ona se ugojila nekoliko kilograma, što joj nimalo ne smeta, te je istakla da je i nakon viška kilograma ponosna na svoje telo.

Podsetimo, Kortni je odlučila da se povuče iz porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", nakon što se fizički obračunala sa svojom sestrom Kim, a rekla je da je razlog to što je riijaliti postao toksičan za nju, kao i da želi svoju privatnost.


Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    14. jul 2020 | 11:41

    Joj vide samo nogice predivne 🥰🥰

  • Bambi

    24. jul 2020 | 16:48

    Pošto me pitate iskreno ću vam odgovoriti. Iskočio bih kao pampur iz šampanjca jer ovo nije guza ovo je kanta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA