Širi se tužan snimak nedavno preminule glumice iz 2013. godine: "Kao da peva o svojoj smrti"

Internetom kruži tužan video snimak glumice Naje Rivere, čije je beživotno telo izvađeno iz jezera u ponedeljak 13. jula, i koji slama srca obožavateljima širom sveta

  • 0
Naya Rivera

Naja Rivera; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica, pevačica i model Naja Rivera (33) je nestala u sredu, 8. jula na jezeru Piru, a njeno beživotno telo je izvađeno iz jezera u ponedeljak 13. jula, potvrdila je policija.

Sada se po društvenim mrežama deli video snimak koji je glumica posvetila kolegi iz serije "Glee" koji se predozirao 2013. godine, a fanovi kažu da snimak izgleda kao da je posvetila i pevala sebi.

Naime, na dan kad je pronađeno telo glumice bila je sedma godišnjica smrti kanadskog glumca Korija Monteita, koji je preminuo u 31. godini života.

Kori, koga je proslavila uloga Fina Hadsona, se predozirao u hotelskoj sobi u Vankuveru pre sedam godina. Pored njega su bile dve prazne boce šampanjca, kutije za tablete i pribor za ubrizgavanje heroina.

Obdukcija je potvrdila da je Korija ubila smrtonosna kombinacija alkohola i heroina, a glumica je bila veoma tužna jer je izgubila bliskog prijatelja. 

Cory Monteith, Naya Rivera

Kori Monteit i Naja Rivera; Foto: Profimedia/Admedia, Inc/ddp USA

U seriji je otpevala pesmu posvećenu svom kolegi, a tom prilikom je i zaplakala:

Ako umrem mlad, zakopajte me u saten, položite me na krevet od ruža, uronite me u reku u zoru - pevala je ove reči glumica svom kolegi, čiji je lik umro i u seriji.

Obožavatelji su komentarisali da ih ovaj video snimak veoma rastužuje i da izgleda kao da je predvidela svoju smrt, tačnije kao da je pevala o sebi:

- Ova pesma zvuči tako mračno. Kao da govori o sebi. Činjenica da nije znala da će ovako umreti u 2020. godini slama mi srce - napisao je jedan obožavatelj.

 Podsetimo, Rivera je najpoznatija po ulozi navijačice Santane Lopez u seriji "Glee", koja se prikazivala od 2009. do 2015. godine.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA