Saopšteni rezultati obdukcije holivudske glumice koje je stradala u 33. godini

Holivudska glumica je poslednju snagu iskoristila da spasi četvorogodišnjeg sina pre nego što je nestala u vodi, a sada je otkriven pravi uzrok smrti

  • 1
Naya Rivera

Naja Rivera; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica, pevačica i manekenka Naja Rivera (33) je nestala u sredu, 8. jula na jezeru Piru, a njeno beživotno telo je izvađeno iz jezera u ponedeljak 13. jula, potvrdila je lokalna policija.

Nakon obdukcije, zvaničnici u Kaliforniji su saopštili uzrok i način smrti:

- Uzrok smrti je utapanje, a način smrti je nesrećan slučaj - rekao je doktor iz okruga Ventura.

U izjavi objavljenoj na Tviteru, doktor iz okruga Ventura je rekao da je Riverino telo snimljeno rendgenom i da je izvršena potpuna obdukcija.

- Nalazi obdukcije su u skladu sa utapanjem i stanje tela je u skladu sa vremenom koje je provela pod vodom - započeo je doktor.

 

- Nisu utvrđene traumatske povrede, niti bilo koje bolesti prilikom obdukcije - dodao je.

- Nema naznake u istrazi da su droga ili alkohol igrali ulogu u smrti ove žene, ali uzorci krvi će biti dostavljeni na dalja toksikološka ispitivanja - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, iz policije su otkrili da je Naja prikupila dovoljno energije da spase sina iz vode i da ga podigne na brodić, ali da nije imala dovoljno snage da spase sebe i da je ovo tragičan završetak jednog mladog života.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA