Seksi Brajan potvrdio vezu sa šeficom restorana, nakon što ga je bivša ostavila sa troje dece

Brajan Ostin Grin je potvrdio vezu sa 31-godišnjom australijskom lepoticom Tinom Luiz

  • 0
Megan Foks, Brajan Ostin Grin Brajan Ostin Grin i Megan Foks; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Anerički glumac i producent Brajan Ostin Grin (47), koji je bivši muž prelepe holivudske glumice Megan Foks, je potvrdio novu vezu sa australijskom manekenkom Tinom Luiz (31) nakon što su ih uslikali kako zajedno idu na večeru držeći se za ruke.

Naime, glumca su mediji nakon razvoda od glumice Megan Foks (34) povezivali sa starletom Kortni Stoden (25), bivšom suprugom glumca iz čuvenog filma "Zelena milja" Daga Hačinsona (59), ali izgleda da je njegovo srce osvojila druga prsata lepotica.

46-godišnji glumac potvrdio je tračeve o vezi s 31-godišnjom australijskom manekenkom Tinom Luiz, a par je sudeći po fotografijama uživao u zajedničkom društvu, dok osmeh sa lica nisu skidali i delovali su zaljubljeno.

Megan Foks je takođe pre nekoliko nedelja potvrdila vezu sa reperom Mašin Ganom Kelijem (30), u čijem se spotu pojavila za pesmu "Bloody Valentine".

Brajanova nova devojka Tina na Instagramu ima 2,4 miliona pratilaca i veoma je uspešna radeći kao Instagram model i influenser.

Tina je šefica jednog restorana u Los Anđelesu i to joj je primarni posao, dok joj je modeling hobi.

Seksi izgled je upotpunila brojnim tetovažama i ne namerava da stane sa tetoviranjem, već su joj u planu novi crteži po telu, a pre nekoliko dana je tetovirala veliku ružu na stomaku.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA