Ćerka Toma Kruza je anđeo: Suri, koju otac godinama odbija da vidi, lagano postaje modna ikona

Nakon novih fotografija iz Njujorka fanovi tvrde da je Suri Kruz identična svoja majka, glumica Kejti Holms

  • 6
Katie Holmes, ćerka Suri Cruise, Suri Kruz Suri Kruz i Kejti Holms; Foto: Profimedia

Ćerka holivudskog glumca Toma Kruza (58) i glumice Kejti Holms (41), Suri Kruz (14) je uslikana na ulicama Njujorka u savršenoj odevnoj kombinaciji za devojčice njenih godina.

Suri Kruz je nova modna ikona, tvrde obožavatelji. Ona je uslikana u utorak popodne dok je išla sa drugaricama na ručak u Njujorku, a tom prilikom je veoma ličila na svoju majku.

Naime, Suri je prvo prošetala sa devojčicama, a onda ih je častila ručkom i tom prilikom je bila veoma lepo stilizovana, po uzoru na svoju majku.

Suri se prilikom izlaska iz karantina u kome je provela tri meseca obukla veoma lepo i u sred dana privlačila poglede slučajnih prolaznika. 

Izgledala je kao nova modna ikona i kopija Kejti Holms. Obukla je prelepu svetlo roze haljinicu, bele patike, dok su joj i tašna i zaštitna maska za lice bile u pink boji. Čista, prirodna kosa joj je padala niz leđa, a kada je skinula masku zablistalo je njeno prelepo lice.

Obožavatelji koji su videli ove fotografije komentarisali su:

- Ona je identična majka!

Podsetimo, Surin otac Tom Kruz (57) već godinama ima loš odnos sa svojom ćerkom, još od kako se razveo od njene majke 2012. godine.

 Tom već osam godina nije video svoju ćerku, iako je imao pravo da provede 10 dana mesečno sa njom, a navodni razlog jeste taj što Suri ne pripada Sajentološkoj školi, čiji je on član.

Glumac je sve vreme svojoj ćerki slao pisma, koja je njena majka Kejti skrivala od nje i želela da ih pokaže kada devojčica još malo poraste, ali u izmenjenoj verziji, po savetu advokata.

Procurila je vest da je Suri nedavno pronašla pisma pisma svog oca kod Kejtinih roditelja u kući u Ohaju. Suri je, dok je čitala pisma, sve vreme plakala, a sada je ponovo u kontaktu sa ocem nakon tolikih godina. Strani mediji prenose da će Suri leto provesti sa ocem u Sajentološkoj zajednici u Londonu.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga

    16. jul 2020 | 13:23

    Lutkica. Gde joj zapade onaj fanatik od oca 🙄

  • Baja

    16. jul 2020 | 13:56

    Popile mu vrane mozak i cerupaju ga i novcano, samo glupa osoba moze stat na stranu neke sekte a bit protiv svoje djece, ta sekta njemu brani da cerci nebi love dao jer ce sekti bit manje.

  • Luka cg

    16. jul 2020 | 16:39

    Zezate li me faca ista Toma Kruza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA