≫ 

Kanje Vest se javno izvinio Kim, fanovi ubeđeni da mu je ona otela telefon i napisala ovu objavu

"Verovatno je pod lekovima i spava, a Kim je uzela njegov telefon", jedan je od komentara

  • 1
Kanye West, Kanje Vest Kanje Vest, Foto: Tanjug/AP

Na Tviteru Kanjea Vesta objavljena je poruka izvinjenja Kim Kardašijan, nakon silnih tvitova kojima je reper "pokopao" poznatu porodicu, a ženinu majku Kris Džener nazvao je Kris Džong Un.

- Želeo bih da se izvinim mojoj ženi Kim što sam izašao javno sa nečim što je privatna stvar. Nisam je pokrio kao što ona pokriva mene. Kim, želim da kažem da znam da sam te povredio. Molim te oprosti mi. Hvala ti što si uvek bila tu za mene - napisao je Kanje.

Usledilo je na hiljade komentara u kojima ljudi mahom pišu kako ovo sigurno nije Kanjeova poruka, te da mu je Kim "otela telefon i sama se sebi izvinila".

"Verovatno je pod lekovima i spava, a Kim je uzela njegov telefon", "Pretpostavljam da sada znamo ko nosi pantalone", "Kim je na tvom telefonu, moramo da izbaviti odatle", "One ga kontrolišu nekim lekovima, moramo mu pomoći", samo su neki od komentara na objavu izvinjenja.

Podsetimo, Kanje je u svojim tvitovima od pre nekoliko dana naveo da dve godine pokušava da se razvede od Kim, a nju i njenu majku optužio je za "dominaciju (nadmoć) belaca nad Afroamerikancima".

Vest je takođe ponovo rekao da su njegova žena i tašta pokušale da dođu u Vajoming sa dva doktora kako bi ga hospitalizovale, jer su "zabrinute za njegovo mentalno zdravlje", nakon što je na bizaran način započeo predsedničku trku za 2020. godinu.

Kim je pokušala da dođe u Vajoming sa doktorom da me zaključaju kao u filmu "Get Out" jer sam plakao dok sam govorio o spašavanju života moje ćerke - napisao je Kanje.

U nizu tvitova koje je Kanje Vest objavio u ponedeljak, 20. jula, otkrio je i da je njena majka Kris Džener prodala ćerkin snimak seksa, te da Kim to nikada ne bi učinila.

Kunem se Bogom da Nortina mama nikada ne bi prodala svoj snimak seksa, to je odluka moje tašte. Na ranču sam, nađite me - objavio je reper.

Svi tvitovi ubrzo su obrisani, ali dokazi su ostali. Pogledajte ih u galeriji u tekstu.

Podsetimo, nakon Kanjeovig tvitova oglasila se i Kim, koja je u saopštenju navela da je on bolestan, i zamolila je za razumevanje.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA